Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i DEP Institut participen en la trobada "Widening the Future" a Bucarest (Romania)

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacció d'Educaweb
Educaweb i DEP Institut participen en la reunió formativa "Improving guidance interventions at Shcool" del projecte Widening the Future que se celebra de l'1 al 4 d'octubre a Bucarest (Romania).

Widening the Future és un projecte que compta amb el suport de la Comissió Europea dins del marc dels projectes multilaterals Comenius i té com a objectiu lluitar contra l'abandonament escolar a través de l'orientació en les primeres etapes de l'aprenentatge. El projecte facilita eines útils als docents per dur a terme activitats d'orientació utilitzant les TIC.

Rachel Nelson, responsable de projectes de DEP Institut i Cristina Caldas, orientadora professional d'Educaweb, participaran en la trobada, que reunirà a docents, orientadors, directors de centres i professionals del sector educatiu dels països participants en el projecte (Regne Unit, Itàlia, Dinamarca, Romania i Espanya), que compartiran les seves experiències relacionades amb l'orientació a primària.

El programa inclou seminaris, grups de treball, visites a les escoles i activitats, presentacions de recursos per a l'orientació, destacant l'eina "Paws in Jobland" de Cascaid i la xarxa de cooperació i intercanvi Euroguidance.
Deixa el teu comentari