Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb participa en el programa "Famílies i Escola" de la Xarxa de Comunicació Local

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb ha participat al programa audiovisual "Famílies i Escola", una producció nascuda de la col·laboració del Àrea d'Atenció als Persones de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Pares i Mars d'Alumnes de Secundària (FAPAES) i la Xarxa de Comunicació Local del Canal Terrassa.

"Famílies i escola" és una sèrie dirigida a la comunitat educativa i, especialment, a les famílies, amb l'objectiu de proporcionar eines de suport en l'educació dels nens i joves. Els responsables afirmen que els capítols reivindiquen la importància de la funció educativa de les famílies i estimulen a l'administració local a donar respostes a les necessitats de suport educatiu que tenen les famílies.

En cada episodi es tracta un tema a partir del testimoniatge de diverses famílies i s'ofereix l'anàlisi d'un expert. Olga Valls, orientadora professional d' Educaweb, ha participat com a experta en el capítol "El meu futur", que ha tractat el paper de les famílies en l'orientació educativa. Durant la seva intervenció, ha posat de manifest la necessitat de l'acompanyament de les famílies en les transicions dels nens i joves. Pots veure el programa a la pàgina de Famílies i Escola.

A més, la Xarxa ha estrenat una versió radiofònica del programa en les emissores locals catalanes, la finalitat de les quals és fomentar el debat i la participació dels oïdors sobre el tema tractat. Pots escoltar els programes aquí.
Deixa el teu comentari