Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Diputació de Barcelona patrocina la 6a edició dels Premis Educaweb

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacció d'Educaweb
La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Educació de l'Àrea d'Atenció a les Persones, ha signat un acord de col·laboració amb Educaweb per patrocinar la 6ª edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.

La Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona treballa al costat dels ajuntaments i els brinda suport tècnic i econòmic per a la planificació i desenvolupament de les seves polítiques educatives. Els Premis Educaweb s'emmarquen dins de les accions a les quals la Diputació de Barcelona dóna el seu suport per la seva contribució a l'orientació acadèmica i professional i a la millora de l'ocupabilitat de les persones.

El seu suport als Premis Educaweb se sumeixi a la participació de Catalunya Ràdio, DEP Institut, del Grup EIM (Educational Improvement & Management), de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials i l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP), la principal organització a nivell internacional que treballa per impulsar l'orientació acadèmica i professional.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents d'Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis Educaweb que tindrà lloc el proper 14 de novembre i al que assistirà l'Honorable Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sra. Irene Rigau.
Deixa el teu comentari