La Diputació de Barcelona patrocina la 6a edició dels Premis Educaweb

Redacció d'Educaweb
16/10/2013

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Educació de l'Àrea d'Atenció a les Persones, ha signat un acord de col·laboració amb Educaweb per patrocinar la 6ª edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.

La Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona treballa al costat dels ajuntaments i els brinda suport tècnic i econòmic per a la planificació i desenvolupament de les seves polítiques educatives. Els Premis Educaweb s'emmarquen dins de les accions a les quals la Diputació de Barcelona dóna el seu suport per la seva contribució a l'orientació acadèmica i professional i a la millora de l'ocupabilitat de les persones.

El seu suport als Premis Educaweb se sumeixi a la participació de Catalunya Ràdio, DEP Institut, del Grup EIM (Educational Improvement & Management), de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials i l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP), la principal organització a nivell internacional que treballa per impulsar l'orientació acadèmica i professional.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents d'Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis Educaweb que tindrà lloc el proper 14 de novembre i al que assistirà l'Honorable Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sra. Irene Rigau.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
El més Llegit
El més nou