Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

1a Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada en educació, formació i treball

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Enguany, en el marc del lliurament de la 6a edició dels Premis Educaweb es va lliurar la 1a Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada en educació, formació i treball, impulsada des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, DEP Institut i Educaweb.

La Menció Enric Renau i Permanyer va recaure en l'estudi "Factor influents en l'elecció d'estudis científics, tecnològics i matemàtics", impulsat per Everis i realitzat amb el suport tècnic d'e-Motiva, i amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament.


D'esquerra a dreta, Sílvia Amblàs, directora de DEP Instituo, Sergio Marco del Fresno, director d'Everis i Anna Parés, degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

En aquesta primera Menció s'ha volgut posar l'èmfasi en la recerca aplicada dirigida al col·lectiu de joves que, de manera específica, tingui com a objectiu millorar i augmentar les seves oportunitats d'èxit al mercat laboral.

Després de preseleccionar 15 recerques, el comitè avaluador ha decidit premiar el projecte d'Everis pel potencial de transferibilitat i impacte, l'ambició metodològica i la visió de futur que aporta.  En paraules de Xavier Riudor, director tècnic del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i Vicesecretari de la Junta en Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya: l'objectiu principal de l'estudi és contribuir a incrementar les vocacions en l'àmbit científic, tecnològic i matemàtic per part dels estudiants, aportant elements per a la comprensió del procés de decisió en l'elecció d'estudis a la finalització de l'ESO i del Batxillerat, així com una identificació dels factors que porten a l'elecció d'aquests estudis.


Xavier Riudor, director tècnic del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), presenta al guanyador
Deixa el teu comentari