Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Direcció General de Joventut presenta els resultats de l'Enquesta de la Joventut a Catalunya, elaborada amb la col·laboració de DEP Institut

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha organitzat el cicle de conferències "A contracorrent: l'impacte de la crisi en les trajectòries juvenils", on es presenten els resultats de l'Informe General de l'Enquesta a la Joventut de Catalunya 2012, elaborada amb la col·laboració de DEP Institut i APLICA.

Les conferències es duen a terme del 14 de novembre al 18 de desembre a la seu de la Direcció General de Joventut a Barcelona (c/Calàbria 147, Barcelona). L'equip d'especialistes que ha realitzat l'anàlisi exposarà com afecta la crisi a les transicions a la vida adulta i quin paper juguen les polítiques públiques i la família en aquest context.

Fins ara, s'han tractat temes com l'emancipació i la transició escola- treball. Per al proper 28 de novembre es preveu la conferencia "Salut, crisi i joves: més enllà dels estils de vida", on s'analitzaran els factors que tenen més influència en els problemes de salut dels joves, com les conductes de risc o la precarietat laboral i l'atur juvenil.

El 4 de desembre es tractaran les dificultats de gènere en la jornada "Anàlisi de les transicions juvenils des de la perspectiva de gènere" i l'11 de desembre es presentaran les dades sobre "condicions de vida, pobresa i mobilitat laboral".

Finalment, el dimecres 18 de desembre es clausurarà el cicle amb la conferència "Una mirada global sobre la joventut a Catalunya" a càrrec dels sociòlegs Cristina López i Pau Serracant.


Conferència: Deixar els estudis i començar a treballar, una transició sota pressió. Impartida el 21 de novembre a Barcelona.

Per assistir és necessari registrar-se a la página web de la Generalitat de Catalunya.
Deixa el teu comentari