Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb imparteix tallers per a la Diputació de Barcelona dirigits a famílies

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Durant els mesos de novembre i desembre, Educaweb imparteix els tallers "De què no es parla a casa" i "No tinc temps per educar" dirigits a famílies i organitzats per la Diputació de Barcelona.

El taller "De què no es parla a casa" té com a objectiu proporcionar estratègies a les famílies perquè puguin treballar els aspectes psicològics i afectius que influeixen en l'educació dels seus fills. La idea és tractar temes que costa introduir en l'àmbit familiar. Tal com afirma Montserrat Oliveras, directora d'Educaweb, existeixen temes recurrents que apareixen sovint en les converses de les famílies (estudis, política, moda, viatges…), en canvi, hi ha uns altres que no es tracten, per això, abordarem els temes que no es parlen a casa i descobrirem els propis tabús, que poden anar més enllà de les drogues o la sexualitat (mort, emocions, sentiments…).

El taller es dirigeix a famílies amb fills d'entre 10 i 14 anys i es portaran a terme en diferents localitats catalanes com Arenys de Munt (30 de novembre) i Copons (12 i 19 de desembre).

En quant a la xerrada-col·loqui "No tinc temps per educar", va dirigit a famílies amb nens menors de 10 anys, a els qui s'oferirà estratègies i alternatives per educar tot i la falta de temps. En aquest taller es tractaran aspectes com la dificultat per conciliar la vida familiar, personal i laboral i s'oferiran eines per millorar el benestar de l'adult, de manera que repercuteixi en el benestar del nen. Durant el taller es crearà un punt de trobada, d'informació i d'aprenentatge, afavorint l'intercanvi d'experiències. El proper taller s'impartirà a Calaf els dies 3 i 10 de desembre.

Si vols més informació pots contactar amb el departament d'orientació d'Educaweb: orientacio@educaweb.com
Deixa el teu comentari