Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Els projectes guanyadors dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2013

Notícia

Ya puedes descargarte los proyectos ganadores de la 4ª edición de los Premios Educaweb de Orientación Académica y Profesional. ¡No te los pierdas!


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
El dijous 14 de novembre Educaweb va celebrar la 6ª edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional al Palau de la Música Catalana (Barcelona). En aquesta ocasió hem comptat amb la presència de l'Honorable Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau,que ha presidit i clausurat l'acte.

En aquesta edició, hem rebut un total de 38 projectes, destacant un increment en la categoria de menors de 35 anys amb projectes encara no portats a terme. A continuació t'oferim l'oportunitat de descarregar-te aquests projectes en *.pdf i accedir a les entrevistes als guanyadors:


Categoria Institucional

1r Premi:  L'orientació a l'institut. Tutoria, acompanyament i continuïtat dels estudis  de l'Institut El Castell (Catalunya)
2n Premi: Ítaca, en busca de tu camino del Colegio Ágora (Madrid)
3r Premi: Informa-Red. Itinerarios Integrales de Orientación d'Iniciatives Solidàries (Comunitat Valenciana)

Categoria Individual

1r Premi: Auto orientación en tiempo de crisis: una experiencia desde la Formación Profesional a distancia en Entornos Personales de Aprendizaje de Maria Cruz García Sanchís (Comunitat Valenciana)
2n Premi: Programa d'Orientació Ocupacional per a la Gent Gran (POOGG) "Afegir vida als anys" de Joan Riart i Francesc Boixader  (Catalunya)
3r Premi: Parejas Orientadoras  de Lidia Llop, Mar Sánchez, Marta Mendoza, Laura Mateo i Mireia Gargallo (Catalunya)

Categoria de projectes realitzats per menors de 35 anys

1r Premi: Endinsa't de Montserrat Asencio Gilibert (Catalunya)
Deixa el teu comentari