Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Comença la 4a edició del programa de divulgació de la cultura emprenedora "Emprendre amb valors"

Novetat Educaweb

  • 16/12/2013

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Un any més, Barcelona Activa, el Consorci d'Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i FEMCAT impulsen el Projecte pedagògic integral per a la divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball "Emprendre amb valors". El projecte es dirigeix a alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatòria de Barcelona i l'àrea metropolitana i té com a objectiu potenciar en els joves les competències, valors i actituds que hauran de desenvolupar davant qualsevol repte professional, així com fomentar la cultura emprenedora.

En aquesta 4a edició es realitzaran tallers presencials per descobrir els valors del treball de forma experiencial a les aules dels centres educatius; un cicle de conferències amb testimonis de reconegut èxit professional i visites a empreses.

De moment, la visita a l'empresa Barcelona Mèdia prevista pel 18 de desembre ja està completa, però si t'interessa participar amb el teu grup classe en les activitats, pots apuntar-te a les conferències que ja tenen la data i el ponent confirmat:
  • 17 de desembre: Conferència a càrrec d'Albert Bosch, empresari i aventurer
  • 17 de desembre: Conferència a càrrec d'Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dóna, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona
  • 16 de gener: Conferència a càrrec de Sílvia Sanjosé, doctora i cap de la Unitat d'Infeccions i Càncer del Servei d'Epidemiologia de l'Institut Català d'Oncologia.
Queda pendent de confirmar la intervenció de Joan Riera, membre del grup Els Catarres i ja està completa la ponència de Jaume Sanllorente, periodista i creador de l'ONG Somriures de Bombai.

Inscripcions i informació a la pàgina web d'Emprendre en valors.
 
Deixa el teu comentari