Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Inscripcions obertes per a les activitats del projecte "Emprendre amb valors"

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Un any més, Barcelona Activa, el Consorci d'Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i FEMCAT impulsen el Projecte pedagògic integral per a la divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball "Emprendre amb valors". El projecte es dirigeix a alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatoria de Barcelona i l'àrea metropolitana i té com a objectiu potenciar en els joves les competències, valors i actituds que hauran de desenvolupar davant qualsevol repte professional, així com fomentar la cultura emprenedora.

En aquesta 4ª edició es realitzaran tallers presencials per descobrir els valors del treball de forma experiencial a les aules dels centres educatius; un cicle de conferències amb testimonis de reconegut èxit professional i visites a empreses.

Fins ara, s'ha realitzat la visita a l'empresa Barcelona Mèdia i les conferències a càrrec d'Albert Bosch, empresari i aventurer i Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dóna, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A continuació pots consultar la resta de conferències previstes:
  • 16 de gener: Conferència a càrrec de Sílvia Sanjosé, doctora i cap de la Unitat d'Infeccions i Càncer del Servei d'Epidemiologia de l'Institut Català d'Oncologia.
  • 28 de gener: Conferència a càrrec de Joan Riera, músic i membre del grup Els Catarres.
  • 28 de febrer: Conferència a càrrec d'Emma Roca, bombera, química i esportista d'elit
  • 18 de març: Conferència a càrrec de Màrius Martínez, doctor en pedagogia i professor d'orientació professional en la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • 22 d'abril: Conferència a càrrec de Jaume Sanllorente, periodista i fundador de l'ONG Somriures de Bombai.
Inscripcions i informació a la pàgina web d'Emprendre en valors.

 
Deixa el teu comentari