Inscripcions obertes per a les activitats del projecte "Emprendre amb valors"

Redacció d'Educaweb
08/01/2014

Un any més, Barcelona Activa, el Consorci d'Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i FEMCAT impulsen el Projecte pedagògic integral per a la divulgació de la cultura emprenedora i els valors del treball "Emprendre amb valors". El projecte es dirigeix a alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatoria de Barcelona i l'àrea metropolitana i té com a objectiu potenciar en els joves les competències, valors i actituds que hauran de desenvolupar davant qualsevol repte professional, així com fomentar la cultura emprenedora.

En aquesta 4ª edició es realitzaran tallers presencials per descobrir els valors del treball de forma experiencial a les aules dels centres educatius; un cicle de conferències amb testimonis de reconegut èxit professional i visites a empreses.

Fins ara, s'ha realitzat la visita a l'empresa Barcelona Mèdia i les conferències a càrrec d'Albert Bosch, empresari i aventurer i Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dóna, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A continuació pots consultar la resta de conferències previstes:
Inscripcions i informació a la pàgina web d'Emprendre en valors.

 
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou