Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Barcelona Activa convoca una nova edició de tallers sobre les sortides professionals en el sector Mòbil

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
Barcelona és la Capital Mundial del Mòbil fins a l'any 2018, un sector clarament en auge que genera uns ingressos mundials d'1,6 bilions de dòlars (segons l'informe "The Mobile Economy 2013" presentat per GSMA en el Mobile World Congress de Barcelona). Després de l'èxit de la primera edició de les activitats, Barcelona Activa torna a impulsar una sèrie de tallers que tenen com a objectiu divulgar les sortides professionals en el sector Mòbil i les competències necessàries per a desenvolupar la carrera professional en aquest àmbit.

Educaweb impartirà 20 noves sessions de "Barcelona en moBiment: Situa't en el Sector Mobile", un taller dirigit al públic en general i que té com a objectiu mostrar les oportunitats professionals que ofereix el sector mòbil a Barcelona.

Durant la sessió es tractaran temes com el present i el futur del sector, els perfils professionals que genera i les oportunitats de formació i reorientació de la carrera professional cap al sector mòbil, ja siguin des de la perspectiva de l'emprenedoria o el treball per compte aliè. A més, es presentarà l'aplicació per a mòbils que ha creat Barcelona Activa i que conté un test de perfil professional, les famílies professionals, dades sectorials, recursos i formació, etc, tot açò amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació del sector.

Els tallers s'impartiran el 23, 24, 29 i 30 d'abril; el 6, 7, 12, 14, 20, 22, 27 i 29 de maig; e3, 5, 10, 11, 17 (dos sessions), 26 i 27 de juny. Tenen una durada de 2 hores.

Les inscripcions es poden tramitar en la Web del Treball de Barcelona Activa en la fitxa del taller "Situa't" o ben contactant amb Barcelona Activa, a través del correu barcelonatreball@barcelonactiva.cat
Deixa el teu comentari