Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional tanquen la convocatòria de 2014

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb ha tancat el termini per presentar projectes als Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta 7ª edició, hem rebut un total de 26 projectes d'orientació.

De nou, Catalunya ha estat la comunitat autònoma amb més projectes presentats, però en aquesta ocasió, els orientadors d'Andalusia han augmentat significativament la seva participació aportant 6 projectes. Els segueixen Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana, i en menor mesura, Aragó, Astúries, Cantàbria, Illes Balears, Illes Canàries, La Rioja i Madrid.

La decisió del jurat, format per experts en orientació acadèmica i professional, independents d'Educaweb i provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional, es farà pública en l'acte de lliurament dels Premis que tindrà lloc el proper mes de novembre.

Educaweb, a més de la publicació i difusió del projecte i del lliurament d'una distinció, dotarà de 1.000 euros al primer guanyador individual. El premiat de la categoria institucional es beneficiarà d'alguns dels serveis de consultoria, orientació o publicitat a Educaweb. El guanyador de la categoria de projectes no aplicats obtindrà la publicació i difusió del seu projecte, una distinció de reconeixement i la possibilitat de viatjar a un país europeu per conèixer una organització dedicada a l'orientació.

Així mateix, els projectes seleccionats, dels presentats en les 3 categories, podran ser publicats
en el "Manual d'Orientació i Tutoria", coordinat per Manuel Álvarez González i Rafael Bisquerra Alzina i editat de l'editorial Wolters Kluwer (ISBN/ISSN: 84-7197-380-4), sempre que compleixin els requisits del consell de redacció.

La finalitat dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional és potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit. Per això compten, des dels seus inicis, amb el suport de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya i l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional, entre uns altres.

Per a més informació visita la pàgina dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.
Deixa el teu comentari