Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i DEP Institut participen en un seminari de treball sobre competències i mercat laboral

Novetat Educaweb

  • 29/10/2014

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
L'equip de recerca format per membres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Educaweb, la la International Foundation for Interdisciplinary Health Promotion i DEP Institut organitza un Seminari de Treball el proper dimarts 4 de novembre a Barcelona.

La Jornada s'emmarca dins del projecte "Impacte de l'orientació professional de joves", que va ser un dels 25 seleccionats del Programa RecerCaixa i té com a objectiu mostrar i debatre sobre les guies per l'ocupabilitat dels joves de 16 a 25 anys i la Guia per a centres educatius amb finalitats orientadores que està elaborant el grup de recerca. Aquestes guies són fruit de l'estudi sobre el desenvolupament de competències per a l'accés i la transformació del mercat laboral, la finalitat del qual és identificar les competències per la ocupabilitat dels joves de 16 a 25 anys des de la perspectiva de l'empresa i analitzar com les competències identificades es desenvolupen des de l'orientació professional que es duu a terme en els centres educatius de Catalunya.

Educaweb convida a totes les personis del sector educatiu a participar opinant sobre l'estructura, els continguts i les activitats que es proposen en la guia. La trobada se celebrarà a la sala 4 del Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108. Barcelona 08037), el 4 de novembre, de 17.30h a 20h. Per participar és necessari enviar un correu electrònic a p.impacte.orientacio@dep.net
Deixa el teu comentari