Veterinària: la professió més vinculada al món animal

Redacció d'Educaweb
12/11/2014

T'agraden els animals i vols treballar en una professió sanitària? Estudiar veterinària és la teva vocació des que eres petit o petita? El grau de Veterinària et donarà les competències necessàries per treballar en aquest sector, però aquesta no és l'única opció, perquè també pots escollir els cicles formatius de formació professional i cursos de formació específica.

Quines opcions formatives tinc si vull treballar amb animals?

Les funcions principals d'un veterinari o d'una veterinària són diagnosticar, prevenir i guarir les malalties dels animals. Es tracta d'una professió de la branca sanitària, com Medicina i Infermeria. De fet, el grau de Veterinària té una de les notes de tall més elevades, ja que superen l'11 de mitjana en centres com la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Múrcia.
 
Si t'interessa el món dels animals, existeixen molts cursos que poden introduir-te en aquest sector. A continuació els tens agrupats segons el tipus de feina que els requereixen:
4 Comentaris
Respuesta a Graus
Equipo de Educaweb
Fa 1 any i 11 mesos
Hola, Meritxell. Para poder subir la nota de admisión, hay que presentarse a la fase específica de la selectividad. Se tendrán en cuenta las calificaciones de las materias vinculadas a la rama de conocimiento del título al que se quiera ser admitido, las que ponderen. Así, en su caso, es conveniente que curse un Ciclo Formativo de la familia profesional de Sanidad. Puedes ampliar la información en este artículo: https://bit.ly/2KCwn4O. Mucha suerte.
graus
MERITXELL
Fa 2 anys
Hola , la meva filla ha acabat 2n de batx. i no sap que cicle formatiu ha de fer per després poder accedir a la universitat per fer veterinaria. Ens podrieu ajudar?
Auxiliar Veterimari
Angela Martin
Fa 4 anys i 3 mesos
Tinc una alumna de 4rt d'ESO que vol fer un CFGM relacionat amb la veterinaria. Podrieu dir-me quines possibilitats té?
Accés a la universitat
Aniol
Fa 5 anys
Bones, voldria saber si mitjançant un dels cicles formatius podria accedir a la carrera de veterinària. Gràcies!
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou