Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Les noves professions i el reciclatje professional, les claus de la jornada LLopasfera 2015

Notícia


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
La LLopasfera celebra la seva 9a edicició reunint a professionals, experts i aficionats a les TIC i les xarxes socials. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 3 d'octubre a la Fàbrica LLobet Guri de Calella (Barcelona) amb les noves professions i els professionals reciclats com a eix vertebrador.

Els participants podran assistir a una dotzena de ponències relacionades amb les noves professions sorgides des de l'àmbit de les noves tecnologies. A més, es comptarà amb les xerrades de persones que explicaran la seva experiència de reciclatje professional.

El nou espai facilita la incorporació d'espais d'exposició on es mostraran diferents projectes relacionats amb la temàtica d'enguany, com per exemple, el blog "Mejora tu marca" de Carmen María Cubero; el portal digital sobre les activitats comercials de Calella, presentat per Josep Busquets o bé, la pàgina tast3d.clik de Josep Barri, especialitzada en la impresió d'objectes en 3D.

Xavier Aspas, director de Sistemes d'Informació d'Educaweb, moderarà les diferents taules rodones. La primera comptarà amb Txell Costa, CEO de Working Happy; Mercè Taus, d'Etiquette&Chic; Carmen María Cubero, amb el seu propi portal "Mejora tu marca" i Mun Bau, www.munbau.com.

La segona taula estarà formada per Esteve Verdura, CTO de Digital Ticket Platform Service; Josep Busquets, responsable del portal www.decalella.com; Sergio Navas, CEO & Fundador d'iSenaCodE i Oscar Orts, responsable d'una empresa de seguretat informàtica per a particulars i empreses.
Per últim, la taula rodona amb Manel Gonzàlez, entrenador de futbol, preparador físic-readaptador i scouting; Marc Batlle, CEO de Marc Batlle, Fem-ho fàcil!; Natxo Varona, CEO de Smart Drone Challenge; Albert Cuesta, Freelance IT/CE Writer.

Per assistir-hi és necessari subscriure's a través del web de la Llopasfera (les places són limitades).

La Llopasfera és una agrupació que reuneix a blocaires, experts i aficionats a les TIC i les xarxes socials de Calella que organitza trobades anuals des de 2007.Deixa el teu comentari