Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Diputació de Barcelona, patrocinadora dels Premis Educaweb 2016

Article d'opinió


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Rafael Homet i Ventayol, Diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona
Quina importància té l'orientació acadèmica i professional per a la Diputació de Barcelona? 

La Diputació de Barcelona ha vingut impulsant una estratègia i un seguit de projectes per fer arribar l'orientació educativa als municipis de la demarcació. Aquesta estratègia ha contribuït a consolidar polítiques i programes d'orientació educativa per a lluitar contra l'abandonament escolar prematur i fomentar la formació al llarg de la vida.
 
Quins tres aspectes destacaria dels Premis Educaweb?

Els Premis Educaweb constitueixen un punt de trobada de l'ampli ventall d'actors i agents que treballem en l'àmbit de l'orientació educativa, tant a nivell local com regional. També contribueixen a posar en valor i donar a conèixer les accions, estratègies i institucions més destacables d'aquest àmbit. Així mateix, faciliten  la identificació d'un conjunt de pràctiques de referència que ajuden a innovar, aplicant o adaptant accions a nivell local.
 
El pròxim any Educaweb celebrarà la 10a edició dels premis. Els agradaria continuar presents? Es plantegen algun desig de col·laboració en el futur amb Educaweb? 

Des de la Diputació de Barcelona mostrem la voluntat de continuar presents en els Premis Educaweb, en concret col·laborant  en l'impuls del Premi Ciutat Orientadora, com hem fet aquest any .
 
 
Deixa el teu comentari