Educaweb crea una nova categoria per a empreses en la 10a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

Redacció d'Educaweb
01/06/2017

   
Educaweb celebra aquest any una dècada dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional amb la creació d'una categoria per a empreses. Aquesta proposta té com a objectiu visibilitzar les pràctiques de referència realitzades per empreses que integren l'orientació professional com a valor del treball empresarial, així com fomentar la implicació i la iniciativa de les empreses en pro de l'orientació professional dels treballadors i ciutadans.
 
Amb aquesta iniciativa es busca també "unificar esforços per apropar el món de l'educació i la formació al del treball, fer realitat la transferència entre tots dos entorns per aconseguir una orientació professional de llarg a llarg de la vida", explica la fundadora i directora de Educaweb, Montserrat Oliveras.
 
Per aconseguir aquests objectius, Educaweb han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Bertelsmann per difondre la convocatòria del premi i avaluar els projectes presentats, entre altres activitats.

Com orienten les empreses?

Educaweb és conscient que moltes vegades les empreses realitzen pràctiques orientadores que no s'identifiquen com a tals. En aquest sentit, cal destacar dos vessants principals:
   
Alguns exemples d'iniciatives d'orientació professional dutes a terme per empreses són:
 
Com participar?

La convocatòria està oberta a petites, mitjanes i grans empreses, amb independència de la seva activitat i sector empresarial, implantades a qualsevol regió de l'estat Espanyol. Les organitzacions interessades a participar poden enviar una memòria tal com s'indica en els requisits de les bases. El termini finalitza el 15 de juliol de 2017, a les 24?h.

Què es valorarà?

El jurat avaluarà els projectes en funció dels següents criteris:
  L'empresa guanyadora rebrà, a més del diploma acreditatiu i la medalla Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional que s'atorga a tots els guanyadors, una publicació en línia dedicada exclusivament a difondre el seu treball en l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional. Educaweb compta amb publicacions especialitzades a les quals estan subscrites més de 50.000 persones interessades al món de l'orientació, educació, formació i ocupació.
 
Les bases dels premis poden consultar-se a la pàgina web https://www.educaweb.com/premios/ o descarregar-se directament des de https://static.educaweb.com/pdf/premi/10-edicio/17bases_esp.pdf
 
Educaweb, entitat de referència en orientació acadèmica i professional

Educaweb és una entitat de referència dedicada a l'orientació acadèmica i professional, que ofereix serveis a persones, institucions i centres de formació des de 1998. Des del seu portal, que compta amb un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts i serveis d'accés lliure i gratuït que ajuden a l'usuari a escollir la formació més adequada. Des del seu origen, Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb més de 12 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 40.000 visites diàries) i més de 150.000 usuaris registrats.


Més informació:
Nota de premsa en pdf 
Pàgina web dels premis 

Contacte de premsa:
Eva Jiménez /Laia Mestres 
redac@educaweb.com
93 215 13 65 
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou