Augmenta en més d'un 60% el nombre de projectes presentats als Premis Educaweb 2017

25/07/2017

Novedad Educaweb

La desena edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional ha batut el seu rècord de participació, amb 73 projectes presentats, fet que suposa un augment del 62,2% respecte de l'any anterior. "Estem molt satisfets amb la resposta assolida, ja que l'orientació acadèmica i professional constitueix un camp encara poc reconegut; precisament, el sentit d'aquesta convocatòria és visibilitzar les pràctiques orientadores de referència", explica Montserrat Oliveras, directora i fundadora d'Educaweb.

Entre les principals novetats d'enguany, destaca l'elevat nombre de projectes presentats a la categoria Institucional, la qual ha aportat gairebé la meitat de les iniciatives sotmeses a valoració. La categoria Empreses, que s'ha convocat per primera vegada, s'ha situat en segon lloc, per davant d'altres categories tradicionals com la de Professionals i la de Menors de 35 anys amb projectes no aplicats. "Ha estat una grata sorpresa, ja que és la primera edició i no estàvem segurs de la participació. Sens dubte, la col·laboració de la Fundació Bertelsmann ha contribuït a l'èxit", afegeix Oliveras.

En aquesta edició s'ha aconseguit també una major representació geogràfica. Catalunya continua sent la líder amb més projectes presentats (26), però li segueix molt de prop Madrid, amb 22. També s'han presentat iniciatives provinents d'Andalusia, Comunitat Valenciana, Castella La-Manxa, Castella i Lleó i Múrcia, amb un total de 14.

Des de la primera edició dels Premis Educaweb, a la qual es van presentar 24 propostes, fins al dia d'avui, s'han rebut 399 projectes, la qual cosa suposa una mitjana anual de 39,9.
 
Del jurat al lliurament de Premis

Un cop finalitzat el termini per presentar-s'hi, el procés transcorre de la següent manera. En primer lloc, Educaweb comprova que els treballs rebuts compleixen els requisits per entrar a concurs. Seguidament, es lliuren els projectes validats als membres del jurat de cada premi encarregats de la seva valoració. Una vegada establertes les puntuacions, realitzades les votacions pertinents i determinats els premiats, Educaweb contacta amb ells i els convida a acudir al lliurament de premis, que se celebrarà a la fi del mes de novembre. En aquest acte també s'entregaran els següents guardons:
         
Crida a patrocinar els Premis Educaweb 2017

Els Premis Educaweb van sorgir per celebrar el desè aniversari de la fundació d'Educaweb, amb la vocació de fer valdre l'orientació acadèmica i professional a Espanya. Moltes persones i entitats s'han sumat a aquest objectiu edició rere d'edició i, un any més, el període per participar com a patrocinador de l'esdeveniment continua obert.

Entre els patrocinadors de les diferents edicions figuren la Diputació de Barcelona, la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport de Blanquerna (Universitat Ramon Llull), la Fundació Bertelsmann, DEP Institut, la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), ITWorldEdu, Catalunya Ràdio, l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP), Vueling, Universitat de Barcelona, Aula-Ifema, Fira de Barcelona, Bagués Masriera i Cascaid, entre d'altres.
 
Educaweb, referent en orientació acadèmica i professional

Educaweb és una empresa especialitzada en orientació acadèmica i professional que ofereix els seus serveis a persones, institucions i centres de formació des de 1998. El portal Educaweb.com, al seu torn, proposa continguts i serveis d'orientació d'accés lliure i gratuït, un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació i informació extensa i especialitzada sobre orientació, educació, formació i treball. Compta amb més de 14 milions de visites anuals i 450.000 usuaris registrats, i en els últims sis mesos ha aconseguit les 55.000 visites diàries.
 
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou