El professorat català es formarà per detectar el radicalisme

Redacció d'Educaweb
06/09/2017

El Departament d'Ensenyament ha preparat materials per facilitar la reflexió i la discussió sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils
El curs escolar 2017-2018 ha començat marcat pels terribles atemptats ocorreguts a Barcelona i Cambrils el passat 17 d'agost. La consellera del Departament d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha anunciat l'aplicació d'una sèrie de mesures per prevenir, detectar i actuar davant possibles casos de radicalització islàmica durant la presentació del curs escolar. En concret, n'ha esmentat tres:
     
El protocol de prevenció, detecció i intervenció de la radicalització és el tercer en matèria de convivència fruit de la col·laboració entre Ensenyament i els Mossos d'Esquadra. En 2011 es va elaborar el Protocol de prevenció, detecció i intervenció de l'alumnat susceptible de formar part dels Nous Grups de Joves Organitzats i Violents (NGJOV); i el 2014, el Protocol de prevenció, detecció i intervenció de situació d'odi i discriminació.


 
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou