Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb signa un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Novetat Educaweb

  • 12/04/2021

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Nota de premsa

   
  • Les dues parts treballaran conjuntament per promoure l'orientació acadèmica i professional
 
  • Educaweb es compromet a difondre els cursos de formació del COPC i fomentar la participació dels col·legiats en les publicacions d'actualitat del portal
 
  • El COPC patrocinarà els Premis Educaweb 2021, el primer certamen que reconeix els projectes d'orientació acadèmica i professional d'àmbit estatal  


Barcelona, 12 d'abril de 2021.


Educaweb i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) han signat un acord amb la finalitat d'establir un marc global de col·laboració de cara a promoure l'orientació acadèmica i professional. El conveni, signat recentment per la directora i cofundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras Bagués, i el degà del COPC, Guillermo Mattioli Jacobs, estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.

D'una banda, Educaweb s'ha compromès a difondre els cursos de formació del COPC en el seu cercador de cursos, que disposa de més de 30.000 cursos de 20.000 centres. Així mateix, el portal referent en orientació acadèmica i professional difondrà les activitats del Col·legi relatives a l'orientació acadèmica i professional, i facilitarà la participació dels col·legiats i les col·legiades en les seves publicacions habituals, entre altres accions.

D'altra banda, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya patrocinarà els Premis Educaweb 2021 i contribuirà a difondre el principal certamen d'orientació acadèmica i professional del país, creat el 2008 amb la finalitat de visibilitzar i posar en valor la important tasca realitzada pels professionals de l'orientació. Així mateix, difondrà els serveis publicitaris d'Educaweb entre els col·legiats i les col·legiades.

Totes dues parts han manifestat el desig que aquest marc de col·laboració constitueixi l'inici d'un camí ple de noves i fructíferes col·laboracions.
 
El Col·legi Oficial de Psicologia és una corporació de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per complir les seves finalitats. Entre aquestes, destaquen vetllar pels interessos dels titulats en Psicologia, ser l'òrgan de representació dels professionals de la Psicologia davant l'Administració i altres entitats, posar-se al servei de la societat i vetllar per l'ètica professional.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional

 
Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des del 1998, facilita als usuaris la informació que necessiten per triar la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. El portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure. Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut gairebé 25 milions de visites durant 2020, un 27% més que el 2019, i s'hi ha registrat uns 900.000 usuaris el darrer any.

Educaweb, 10 anys després que es creés, va organitzar els primers Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. Ja s'han celebrat 13 edicions a les quals centres i institucions educatives, professionals i empreses han presentat més de 400 projectes. En l'última edició, Educaweb va presentar un repositori que posa a disposició de la comunitat el conjunt de projectes d'orientació acadèmica i professional perquè es pugui consultar de manera gratuïta. Actualment, ja es poden consultar les bases dels Premis 2021.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 120 milions d'usuaris l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 50 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat dels portals educatius. L'Observatori Educaedu de la Formació edita un butlletí d'informació en línia sobre l'actualitat del món de la formació.
 
 
 
Contacte de premsa: Eva Jiménez Gómez
Telèfon: 932 151 365
Correu: ejimenez@educaweb.com
 
Deixa el teu comentari