Educaweb llança 50 nous vídeos d'orientació acadèmica i professional

Nota de premsa

 • 09/11/2022
 • Temps de lectura 6 mins

 • Valora

 • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
 • Educaweb suma 50 nous vídeos més d'orientació académica i professional al seu contingut de YouTube.
   
 • Els vídeos s'adrecen tant a joves que es troben en moments importants de transició acadèmica com als adults que volen millorar la seva posició en el mercat laboral o donar un gir a la seva trajectòria personal i professional.
   
 • Els vídeos donen resposta a les consultes més habituals dels usuaris d'Educaweb relatives a l'elecció d'estudis i al món laboral, com per exemple: .els models de Batxillerat, els requisits d'accés als cicles de grau mitja o grau superior, informació clau sobre la selectivitat, etc.

Barcelona, 9 de novembre de 2022

Seguint amb la seva voluntat d'oferir una orientació acadèmica i professional de qualitat a través de diferents canals, Educaweb suma 50 nous vídeos més al seu contingut de YouTube.
 
Amb aquest material audiovisual, Educaweb pretén donar resposta a les consultes més habituals dels seus usuaris relatives a l'elecció d'estudis i al món laboral.
 
Els vídeos ofereixen orientació en diferents temes com:
   
"Hem sintetitzat informació essencial de cada tema en aproximadament dos minuts, creant píndoles orientadores per acompanyar a qualsevol persona que tingui dubtes per definir el seu itinerari acadèmic i professional", explica Mari Carmen García Miraz, psicopedagoga i redactora de continguts d'orientació acadèmica i professional.
 
Imagen de la grabación de los nuevos vídeos de orientación de Educaweb
Imatge de l'enregistrament dels nous vídeos d'orientació d'Educaweb. Imatge: Educaweb.

El contingut dels vídeos s'adreça a usuaris de perfils i edats diverses, i resolt interrogants relacionats amb ensenyaments de diferents nivells i amb activitats professionals vinculades a diferents sectors. "En tots els casos intentem mantenir el to dels continguts d'orientació d'Educaweb, combinant rigorositat, claredat, precisió i proximitat", comenta Montserrat Oliveras Bagués, cofundadora d'Educaweb i directora de continguts del portal.
 
En aquests nous vídeos donem respostes tant als joves que es troben en moments importants de transició acadèmica com als adults que volen millorar la seva posició en el mercat laboral o donar un gir a la seva trajectòria personal i professional.
 
Aquests vídeos complementen els continguts d'orientació acadèmica, orientació laboral, test d'interessos professionals, definició de titulacions, descripció de professions i notes de tall de graus universitaris i cicles d'FP de grau mitjà i de grau superior del portal Educaweb.
 
La informació sobre l'oferta formativa classificada per temàtiques i modalitats d'estudi, completa la proposta d'Educaweb de contingut de valor per a totes les persones que afrontin la presa de decisions acadèmica i professional i que desitgin adquirir nous coneixements i competències o millorar-les.
 
Es pot accedir directament a la llista de reproducció de tots els vídeos d'orientació d'Educaweb.

Lista de reproducción de los nuevos vídeos de orientación de Educaweb
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional

 
Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des del 1998, facilita als usuaris la informació sobre la formació més adequada perquè desenvolupin el seu projecte professional i de vida. El portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure.
 
Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut gairebé 27 milions de visites durant el 2021, 2 milions més que el 2020, i amb 900.000 usuaris registrats durant aquest darrer any.
 
Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 200 milions d'usuaris l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 100 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat dels portals educatius. L'Observatori Educaedu de la Formació edita un butlletí d'informació en línia sobre l'actualitat del món de la formació.
 
Per més informació...
Contacte de premsa: Mayra Bosada
Telèfon: 932 151 365
Correu: mbosada@educaweb.com
Deixa el teu comentari