El Grup Implika s'uneix als Premis Educaweb 2022 per reconèixer l'orientació a la Formació Professional

Nota de premsa

 • 16/11/2022
 • Temps de lectura 5 mins

 • Valora

 • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
 • Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional celebren la 15a edició amb el llançament d'una categoria nova per premiar els projectes d'orientació de centres d'FP.
   
 • El Grup Implika patrocina el nou guardó, anomenat Premi Implika-Educaweb de Formació Professional.
   
 • La 15a edició dels Premis Educaweb se celebrarà el proper 1 de desembre en un acte virtual.
 
Barcelona, 16 de novembre de 2022.

La 15a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional s'acosta: l'1 de desembre a les 18.00 hores se celebrarà l'acte virtual de lliurament d'aquests guardons. Aquest any hi haurà una categoria nova per reconèixer l'orientació que es duu a terme a la Formació Professional.
 
El guardó nou, anomenat Premi Implika-Educaweb de Formació Professional, és patrocinat pel Grup Implika, que té centres formatius a més de 16 ciutats d'Espanya on ofereix formació presencial i en línia.
 
"A Implika ens sentim molt compromesos amb el fet que els alumnes que prenen la decisió de formar-se puguin fer-ho amb la millor orientació. Considerem Educaweb una eina important per a aquesta comesa i, per això, patrocinar aquest premi ho considerem un suport que va en línia amb els nostres valors", assenyala Zigor Maritxalar Goñi, CEO del Grup Implika.
 
"Amb el nou premi, Educaweb busca posar el focus en els centres d'FP, "en un moment en què finalment aquesta opció formativa ha cobrat més impuls i demanda: disposa d'una nova llei amb un capítol dedicat a l'orientació, l'alumnat opta per aquesta cada cop més, i des de les empreses hi estan atorgant més importància i prestigi", assenyala sobre aquest tema Montserrat Oliveras Bagués, cofundadora i directora de continguts d'Educaweb.
 
Per part seva, Zigor Maritxalar Goñi, CEO del Grup Implika, considera que l'FP "és una gran opció, ja que, en molt pocs mesos, et permet aconseguir un alt grau de coneixements i et prepara per al nou mercat laboral. En aquest moment estudiar FP és una aposta segura".
 

L'orientació, clau per construir el projecte de vida i professional

Els Premis Educaweb van néixer el 2008 amb l'objectiu de visibilitzar i posar en valor el treball realitzat pels professionals i les professionals de l'orientació acadèmica i professional en els diferents contextos, com ara centres educatius i de formació, empreses, institucions, administracions, etc. L'orientació té la missió d'acompanyar les persones a prendre decisions ben fonamentades sobre el seu projecte de vida i professional, evitar l'abandonament escolar, així com també assessorar-les perquè trobin una professió que els satisfaci i que contribueixi a una societat més justa i productiva.
 
Per a Educaweb, l'orientació "hauria de ser un bé públic i d'accés universal, per a tots els ciutadans, que avui és més necessària que mai després de la irrupció de la pandèmia", explica la directora de continguts i cofundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras Bagués.
 
Maritxalar Goñi, CEO del Grup Implika, afirma que l'orientació ha de ser personalitzada i constant. "Una de les decisions més transcendents que es prenen a la vida és triar estudis i on dur-los a terme. Informar-se, comparar i valorar factors personals, com són la compatibilitat amb la vida personal i professional de l'estudiant, són claus, i, per això, l'orientació, en tot moment, és un element de summa importància".
 
En línia amb l'anterior, el patrocinador del Premi Implika-Educaweb de Formació Professional posa a la disposició de l'alumnat de tots els seus centres un departament d'orientació laboral "que li donarà suport durant el procés de pràctiques a l'empresa més adequada al seu perfil i li facilitarà eines per afrontar amb èxit els processos de selecció", indica Zigor Maritxalar Goñi, CEO del Grup Implika.
 
A més, "des del moment en què un estudiant contacta amb Implika, un assessor especialitzat es posa al seu servei per atendre totes les qüestions sobre el programa, així com també per proporcionar-li tota la informació que el pugui ajudar a valorar quina formació s'adapta millor a les seves necessitats", afegeix.
 
Per a més informació sobre el certamen, i conèixer altres patrocinadors i col·laboradors, es pot consultar la pàgina web dels Premis Educaweb. I per assistir a l'acte virtual de la 15a edició dels guardons es pot confirmar l'assistència a través d'aquest formulari.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional

Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des del 1998, facilita als usuaris la informació sobre la formació més adequada perquè desenvolupin el seu projecte professional i de vida. El portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure.
 
Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut gairebé 27 milions de visites durant el 2021, 2 milions més que el 2020, i s'hi han registrat uns 900.000 usuaris el darrer any.

Recentment, Educaweb ha llançat una publicació nova dedicada a la Formació Professional: AhoraFP, que se suma a la resta de publicacions que el portal elabora. L'objectiu de la nova revista de caràcter orientador és donar a conèixer la Formació Professional en tota la seva dimensió i posar el focus en les característiques i les perspectives d'aquesta formació.
 
Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 200 milions d'usuaris l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 100 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat dels portals educatius. L'Observatori Educaedu de la Formació edita un butlletí d'informació en línia sobre l'actualitat del món de la formació.
 

 
Para más información...
Contacto de prensa: Mayra Bosada
Teléfono: 932 151 365
Email: mbosada@educaweb.com
Deixa el teu comentari