Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Participa al concurs sobre higiene bucodental i hàbits saludables en el teu centre educatiu!

Partner news

  • 30/11/2023

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
El laboratori farmacèutic Lacer està duent a terme un concurs sobre higiene bucodental sota el nom El reto de sonreír, dirigit als centres escolars, amb el qual l'alumnat aprèn jugant sobre bons hàbits d'higiene, alimentació saludable i salut bucodental.

Els nens i nenes que hi participin s'endinsaran en l'ecosistema Dontora, on resideixen diferents habitants que viuen en equilibri i treballen en equip per tal de mantenir l'ecosistema en bones condicions. A través d'una sèrie de reptes i jocs, els Dontoris i els Dentisanis demanen col·laboració per retornar l'equilibri a Dontora. 
 
Aquesta iniciativa, que conceptualitza i gestiona l'àrea de projectes educatius de D'EP Institut, està dirigida a l'alumnat de cicle mitjà i superior de primària de les escoles de la Comunitat de Madrid, Catalunya i Comunitat Valenciana. El concurs va començar el passat 12 de setembre i seguirà obert per a la seva participació fins al 14 d'abril de 2024
 
Per concursar cal que el tutor o tutora de la classe es registri i s'inscrigui en www.elretodesonreir.com. D'aquesta manera, es pot accedir gratuïtament a la zona privada del web on hi ha el material didàctic i l'accés als jocs.

lacer concurso

El concurs, que és en format digital, consta de dues fases:

  • Joc de reptes: consisteix en la superació de 3 activitats gamificades en format BreakoutEDU digital, és a dir, mitjançant jocs que es desenvolupen consecutivament en finalitzar l'anterior. La dedicació a aquesta primera fase pot portar entre 1 i 3 hores, i si es realitzen els tres jocs s'obté major puntuació. Els grups que obtinguin més punts són els que passaran a la següent fase del concurs.
 
  • L'escola amb el millor somriure: en aquesta etapa el grup classe haurà de mostrar el seu millor somriure en una fotografia, on es reflecteixin els aprenentatges assolits en la fase anterior del concurs. Aquesta activitat pot requerir una dedicació de 2 hores.


Finalment, les dues propostes més ben valorades, una de cicle mitjà i una altra de cicle superior, seran les guanyadores del concurs El reto de sonreír i per tant premiades. 

Per conèixer més detalls sobre aquest concurs de Lacer, consulta les seves bases de participació a: www.elretodesonreir.com.

Deixa el teu comentari