Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Característiques de la doble titulació en Economia i ADE

Què és el Doble Grau en Economia i ADE?

El Doble Grau en Economia i ADE et permetrà compaginar l'estudi de les titulacions de Graduat en Economia i la de Graduat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), pertanyents a la branca de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques.

Ambdues carreres comparteixen assignatures i desenvolupen competències complementàries, la qual cosa possibilita la creació d'un pla d'estudis únic i obtenir en 5 anys la doble titulació.

Els graduats d'aquesta doble titulació són professionals polivalents especialitzats en la gestió empresarial i també en l'anàlisi econòmica, i estan capacitats per a:

- Identificar problemes econòmics i proposar alternatives per a la seva resolució.
- Exercir tasques de gestió en qualsevol àrea funcional d'una organització.
- Realitzar tasques de consultoria financera i empresarial.

Aquest Doble Grau té un enfocament internacional i algunes universitats l'ofereixen en castellà i en anglès, per la qual cosa es pot requerir un nivell d'anglès B2 per a l'accés als estudis.

Tingues en compte que la inversió de temps i diners és més gran en els dobles graus i requereixen més esforç, ja que cada any es cursen més crèdits que en una titulació ordinària.

Però si tens clar que aquesta és la teva opció, analitza bé el pla d'estudis de cada universitat per conèixer els crèdits totals, a més de valorar altres aspectes importants, com la nota de tall, l'idioma de les classes, la modalitat, o si el centre és públic o privat.

Pots consultar l'oferta del Doble Grau en Economia i ADE al nostre portal i filtrar per província o modalitat, segons el que més t'interessi.