Descripció del centre

Aula Inmobiliaria no neix únicament amb el objectiu de formar i cobrir les necessitats formatives dels agents immobiliaris, agents de la propietat Immobiliària (API), i tots aquells operadors del sector immobiliari amb independència del seu perfil professional, sinó també amb el de fomentar la Recerca immobiliària. L'equip docent d'Aula Inmobiliaria està compost per reconeguts professionals que exerceixen activament en l'àmbit immobiliari i, per tant especialistes en aquest sector. En conseqüència, l'alumne sempre mantindrà una connexió directa entre els plantejaments teòrics i la pràctica professional. En aquesta línia de professionalitat i compromís, els professors d'Aula Inmobiliaria mantenen un continu contacte i interrelació, per tal d'oferir a l'alumne un alt nivell de qualitat en els continguts impartits.

Els estudis es poden cursar en dues modalitats:
  • Presencial: Et permet una interrelació directa amb els professors i companys del curs. Aula Inmobiliaria compta amb excel·lents professors en actiu.
  • On-Line: és un mètode d'estudi per mitjà del Campus Virtual d'Aula Inmobiliaria, que et permet accedir a les teves classes des de qualsevol lloc ia qualsevol hora, sense la necessitat d'assistir a classes presencials. Els alumnes que estudiïn és aquest format, requereixen tenir autodisciplina, ser organitzats i metòdics. La clau és donar-se un temps tots els dies, per molt petit que sigui, per estudiar, fer els exercicis i participar en fòrums i classes.
El fet de poder compaginar estudis i treball, sense necessitat de desplaçaments, és la màxima per a aquest tipus d'estudis, per la flexibilitat horària i per poder connectar-se al curs en qualsevol moment del dia.

Aula Inmobiliaria manté relació amb diferents entitats i associacions de reconegut prestigi en els sectors immobiliaris, entre elles:
  •     Unió Europea de Perits Judicials (UEPJII).
  •     International Commission of Distance Education.
  •     Associació Nacional de Venedors de Vehicles a Motor Reparació i Recanvis.
  •     Associació Nacional Espanyola de Tècnics Ajudants en Certificació Energètica d'Edificis.
  •     Associació Europea de Gestors i Administradors Immobiliaris.
El reconeixement atorgat per aquestes associacions avala la qualitat dels nostres programes acadèmics, així com els objectius professionals de la nostra institució.

Altres centres que et poden interessar

Aula Inmobiliaria
X