Curs Professional de Cuina

1021 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs Professional de Cuina
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
9 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral.

Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i pràctics en matèries relacionades amb cuina així com de gestió, aprovisionament, planificació de menús, noves tecnologies, etcètera.

Temari

Sessions teòriques:
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Processos bàsics de rebosteria.
• Informàtica en restauració.
• Tècniques de cuina al buit.
• Coneixements de productes alimentaris.
• Introducció a la dietètica i nutrició.
• Gestió de costos.
• Tècniques culinàries.
• Creació de menús.
• Higiene i seguretat alimentària.
• Vi i gastronomia.
• Tecnologia en cuina.

Sessions demostratives:
• Elaboració del pa.
• Bolets.
• Carns de caça.
• Especejament de vedella.
• Pastes fresques i salses.
• El foie.
• Carpaccios i marinats.
• Marisc.
• Formatges.
• Postres nadalencs.
• Petit fours i mini postres.
• Servei de càtering i finger food.
• Cuina vegana.

Sessions pràctiques:
• Fons (Elaboració de fons, clarificació).
• Amanides.
• Llegums.
• Elaboració de peixos.
• Pastisseria, rebosteria i postres variats.
• Salses i els seus usos.
• Pastes.
• Verdures.
• Elaboració de carns.
• Tipus de cocció.
• Arrossos.
• Ous.
• Guarnicions.
 

Destinataris

Persones adultes que o bé han tingut una experiència en hostaleria però mai s'han format i requereixen un diploma, o bé que fet altres estudis i volen fer un canvi de perfil professional orientat a la cuina que és el que sempre els ha agradat.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La formació es divideix en dos dies teòrics i dos dies pràctics. La formació teòrica es complementa amb classes pràctiques i demostratives, així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat.

Durada

Període acadèmic: A consultar.

Titulació obtinguda

Curs professional de cuina. Titulació pròpia de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona reconegut pel Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Horari

Quatre tardes a la setmana de 17 a 20h.
Curs Professional de Cuina
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243 08019 Barcelona
Sol·licita informació
X