ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs
Presencial
9 Mesos
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral.



Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i pràctics en matèries relacionades amb cuina així com de gestió, aprovisionament, planificació de menús, noves tecnologies, etcètera.

Veure més

Temari del curs

Sessions teòriques:
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Processos bàsics de rebosteria.
• Informàtica en restauració.
• Tècniques de cuina al buit.
• Coneixements de productes alimentaris.
• Introducció a la dietètica i nutrició.
• Gestió de costos.
• Tècniques culinàries.
• Creació de menús.
• Higiene i seguretat alimentària.
• Vi i gastronomia.
• Tecnologia en cuina.

Sessions demostratives:
• Elaboració del pa.
• Bolets.
• Carns de caça.
• Especejament de vedella.
• Pastes fresques i salses.
• El foie.
• Carpaccios i marinats.
• Marisc.
• Formatges.
• Postres nadalencs.
• Petit fours i mini postres.
• Servei de càtering i finger food.
• Cuina vegana.

Sessions pràctiques:
• Fons (Elaboració de fons, clarificació).
• Amanides.
• Llegums.
• Elaboració de peixos.
• Pastisseria, rebosteria i postres variats.
• Salses i els seus usos.
• Pastes.
• Verdures.
• Elaboració de carns.
• Tipus de cocció.
• Arrossos.
• Ous.
• Guarnicions.
 
Veure més

Destinataris

Persones adultes que o bé han tingut una experiència en hostaleria però mai s'han format i requereixen un diploma, o bé que fet altres estudis i volen fer un canvi de perfil professional orientat a la cuina que és el que sempre els ha agradat.

Metodologia


La formació es divideix en dos dies teòrics i dos dies pràctics. La formació teòrica es complementa amb classes pràctiques i demostratives, així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat.

Horari/Torn

Quatre tardes a la setmana de 17 a 20h.

Durada

Període acadèmic: A consultar.

Titulació obtinguda

Curs professional de cuina. Titulació pròpia de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona reconegut pel Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Professional de Cuina

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Professional de Cuina