RTM CALIDAD Y FORMACION

Gestió del Model de Finançament de la Formació Contínua davant la FTFE - Online

RTM CALIDAD Y FORMACION

Curs
On-line
60 Hores
450 €

Descripció


Curs online de Gestió del Model de Finançament de la Formació Contínua davant la FTFE - Online.Metodologia Pedadógica:La metodologia pedagògica per a la impartició de les accions formatives en modalitat eLearning inclou els següents aspectes:    
Mòduls Formatius: Coneixements i conceptes teòrics, amb suport de material didàctic, aportant exemples, casuístiques i experiències pràctiques reals.

    
Exercicis / Casos Pràctics / ... Realització d'exercicis, casos pràctics, vídeos, problemes, entreteniments per a l'aprenentatge ... que faciliten a l'alumne retenir, comprendre i interioritzar els coneixements adquirits.

    
Avaluació

    
L'aprenentatge i avaluació final de l'alumne s'estableix en base a:

        
La realització d'activitats i casos pràctics plantejats

        
La intervenció i participació en el fòrum del curs

        
La resolució dels test d'avaluacióTutoria per a l'aprenentatge:    
Tutoria dinamitzadora. Constitueix una manera de tutoritzar que afavoreix l'aprenentatge - formació en entorns virtuals i augmenta la motivació i implicació dels participants.

    
Sessions WEBINAR accedint a la URL de ADOBE CONNECT (una sessió webinar consisteix en una classe que transcorre de forma online en temps real). A través del FÒRUM o de la MISSATGERIA del curs el tutor donarà les pautes necessàries per a realitzar la sessió webinar, així com el dia i hora acordats per la convocatòria. (Els participants que no s'hagin pogut connectar, tindran accessible la sessió webinar gravada)

    
Fòrums. Els alumnes disposen d'un FÒRUM on bolcar les seves reflexions, dubtes i observacions a prop del curs i el seu contingut de manera que puguin ser compartides amb el tutor i amb la resta del grup - classe. També servirà per resoldre algunes de les activitats plantejades.Veure més

Temari del curs

La Fundació Tripartita: - Què és? - Quines són les seves funcions? - Contacte - Beneficiaris de la Formació Bonificada • Gestió de la Formació: - Alternatives de Gestió - Inscripció / Acreditació - Conveni d'agrupació / Contracte d'Encomana • Les accions de formació en les empreses: - Tipus de Formació - Requisits de la Formació - Crèdit per a la Formació - Costos de la Formació - Determinació de la Bonificació
SESSIÓ WEBINAR 1 • Requisits de la Formació Contínua: - Informe a la Representació legal dels Treballadors (RLT) - Col·lectius Prioritaris - Cofinançament Privada • Permís Individual de Formació (PIF) •
Suports Justificatius: Impartició - Justificació d'impartició • Suports Justificatius: econòmics - Justificació Econòmica • Pagament, comptabilització i aplicació de la bonificació: - Aplicació de les Bonificacions - Comptabilització de les Bonificacions - Pagaments
SESSIÓ WEBINAR 2 • Actuacions de control: - "In Situ &" Ex Post "- Inspeccions - Contrast Documental - Conciliació • Certificat digital - Procés de sol·licitud certificat persona jurídica - Procés de sol·licitud certificat d'usuari • Aplicació telemàtica
SESSIÓ WEBINAR 3 • Fases de la Gestió de Formació Contínua

 

Veure més

Destinataris

Professionals involucrats en la Gestió del Finançament de la Formació Contínua davant la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació.

Durada

60 hores a desenvolupar al llarg d'un mes.

Objetius

Conèixer i interpretar els continguts del Model de Formació Contínua Empresarial (Reial decret llei 4/2015, Reial decret 395/2007, Ordre Ministerial TAS / 2307/2007). Capacitar per a la utilització de l'aplicació telemàtica de la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació.

Promocions

Curs 100% bonificable davant la FTFE.El preu inclou:

Accés al Campus Virtual. La participació en el curs Guia didàctica La documentació de l'alumne (on - line). El certificat d'aprofitamentRTM aplica els següents descomptes:

1. Aturats: 75% de descompte

2. Professionals autònoms i particulars: 50% de descompte

3. Empresa: 20% de descompte (a partir de la 2a inscripció per a la mateixa convocatòria).No acumulables amb altres descomptes o accions promocionals.

Preu

450 €
450 Euros + 21% IVA

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Gestió del Model de Finançament de la Formació Contínua davant la FTFE - Online

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Gestió del Model de Finançament de la Formació Contínua davant la FTFE - Online