Descripció del centre

Empresa
Tria Formació és un Centre de Formació ubicat a Granollers, on els professionals que hi treballen tenen més de vuit anys d’experiència en l’àmbit de les oposicions i els cursos especialitzats.

Preparem oposicions d’àmbit local, comarcal, autonòmic i estatal.
El nostre sistema d’estudi és personalitzat. A Tria Formació cada estudiant es marca el seu propi ritme segons els seus horaris i el seu temps de dedicació i el preparador fa un seguiment exhaustiu del seu treball.

MÈTODE
Tria Formació es caracteritza per oferir la formació amb els sistemes Distància, Tutorial i Semipresencial (amb classes presencials de reforç), sempre depenent de la disponibilitat de l’alumnat.
Els alumnes disposen dels serveis de:
TEMARI: el material d’estudi que es dóna es revisa i s'actualitza a cada convocatòria.
TUTORA: marca objectius d’estudi i fa un seguiment exhaustiu del treball fet per l’alumne/a.
PROFESSOR: Dona les classes presencials de reforç i resol dubtes personalment, per e-mail o per telèfon.


PREPARADORA: Prepara les proves del curs o oposició que es presenta, ja siguin tipus test, orals, casos pràctics o desenvolupament de tema, així com la realització de simulacres de totes les proves.
PREPARADORA FÍSICA: Els alumnes que tinguin proves físiques en el curs o oposició que es preparen disposen de preparadora física des del primer dia.
PSICÒLOGA: Per les proves d’aptitud, tests de personalitat i entrevista personal.
Tria Formació és l’únic centre a Granollers que ofereix als seus alumnes tots aquests serveis des del primer dia i gràcies a això pot donar una garantia exclusiva de formació.

Cursos més populars

Campus i seus

TRIA FORMACIO
C/ Indústria, 47 baixos 08402 Granollers (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

TRIA FORMACIO
X