Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

Escola Superior Online per Enginyers i Arquitectes formada per un grup plural que uneix professionals amb llarga experiència docent en projectes i construcció d'estructures, juntament amb un equip jove i dinàmic que aporten solucions òptimes i al dia amb les noves tecnologies.

Zigurat és innovació, evolució, especialització, treball en equip, networking, BIM (Building Information Modeling), desenvolupament professional i abans de res, transferència de coneixement pràctic a través d'una metodologia d'aprenentatge en la qual tu ets el protagonista.

Característiques

Experiència
Els millors professionals actius en el sector de l'enginyeria i l'arquitectura alternen entre la seva destacada activitat laboral i la docència, per tal de proporcionar-te un ensenyament pràctic i útil fonamentada per les experiències reals que aporta la professió.

La majoria de les persones actuen de manera convencional, nosaltres pensem sempre en noves alternatives per oferir-te una proposta educativa innovadora a la mida de les teves necessitats.
Què ofereix aquest centre
La millor manera d'aprendre és projectar
Per això la nostra formació et proposa el desenvolupament de projectes pràctics, que garanteixin l'obtenció de les competències professionals més demandades en el sector AECO.

El networking, una assignatura indispensable
La nostra metodologia es basa en el treball col·laboratiu. Abordar nous reptes en equip et permetrà estar en contacte amb professionals del sector al voltant del món. Més visions, més oportunitats.

Pensa global, actua local
Enfrontar-se a nous i canviants escenaris permet posar a prova el coneixement après. És per això, que en Zigurat et donem les eines per dur a terme projectes d'abast internacional.

Campus i seus

Zigurat Global Institute of Technology
C/Almogavers 66 2º A 03630 Barcelona (Alacant)

Altres centres que et poden interessar

Zigurat Global Institute of Technology
X