Curs de Barista

1083 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Sol·licita informació
European Bartender School
Curs de Barista
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

Vols aprendre sobre el fascinant món del cafè, desenvolupar les teves habilitats de barista o obrir la teva cafeteria? Sigui quin sigui el teu objectiu, el Curs de Barista té molt a oferir-te. Converteix-te en un barista altament qualificat en només 5 dies. Apreneu mètodes d'elaboració, l'art del latte, cafè flair i molt més.
Aquest curs ha estat acuradament dissenyat per ensenyar-te totes les habilitats de barista que necessites per començar arrasant la teva carrera al món del cafè. Amb formació pràctica després de la teva pròpia estació de barista, aprendràs a fer la tassa de cafè perfecta i tindràs el coneixement necessari per parlar sobre cafè com a professional.

Temari

Habilitats de Barista (fonaments bàsics)
Aprèn les habilitats essencials per iniciar la carrera de barista. Aquest mòdul cobreix el calibratge del molinet, ús adequat del material, i com fer servir la llet fresca per crear escuma en cappuccinos i macchiatos. També s'hi inclouran pràctiques de seguretat i salut, atenció al client i una introducció al flair amb cafè. Aprendreu a equilibrar les aromes del cafè i com tastar el cafè d´especialitat.
Introducció al cafè
Coneix el món del cafè d'especialitat i familiaritza't amb el procés de producció, des de l'extracció del gra fins a com es desenvolupen els diferents sabors mitjançant el torrat. Aquest mòdul també cobreix els mètodes de preparació - espresso, Presa Francesa, Chemex, Aeropress… - i aprèn a fer servir cafè en còctels!
Fonaments de preparació
En aquest mòdul, us presentarem la teoria, tècniques i equip necessari per crear un deliciós cafè filtrat. Estudiareu els set processos involucrats i practicareu amb els diferents equips per posar a prova el que has après. Aquest mòdul també inclou tast de cafè i una sessió d'art amb llet a cappuccinos.
Habilitats de barista (nivell intermedi)
Durant els dos darrers dies del curs, coneixereu més a fons el cafè i perfeccionar-les les noves capacitats. L'objectiu d'aquest mòdul és assegurar que com a barista ets capaç de servir un espresso perfectament equilibrat i identificar si està dolç, àcid o amarg. També aprendràs tècniques per crear dibuixos artístics amb llet. Practicaràs un sistema de treball pràctic i eficient per preparar begudes de qualitat a l'ordre corresponent. Finalment, ens centrarem en l'atenció al client, dissenyar el teu model de negoci i examinar despeses i beneficis.
Exàmens
Posa tot el que has après en pràctica amb l'examen de barista d'EBS, que inclourà exàmens pràctics i teòrics per assegurar que has interioritzat tot allò que has après al curs durant la setmana. Després d'aprovar el curs, rebràs el certificat merescut d'EBS.

Requisits

No necessites experiència prèvia, només la teva passió pel cafè i el desig d'aprendre!

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Formació pràctica amb instructors experts.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès. Espanyol. Alemany. Italià. Francès.

Durada

Durada: 5 dies.

Objectius

Descobriu la indústria del cafè des de la perspectiva d'un barista durant aquest curs intensiu de 5 dies.
Aprendràs:
  • Els secrets del material de cafeteria.
  • Diferents mètodes de torrat, tipus de cafè i la seva història.
  • Tècniques especialitzades incloent AeroPress, Chemex, V60, Filtre i Premsa Francesa.
  • Com ajustar la mida de mòlt, el temps de preparació, i la quantitat de cafè i aigua segons el tipus de torrat i origen.

Titulació obtinguda

Després d'aprovar el curs, rebreu un certificat d'EBS.

Perspectives laborals

El Curs Barista d'EBS (5 Dies) us proporcionarà les habilitats necessàries per aprovar diversos mòduls del Coffee Skills Program oferts per la Specialty Coffee Association (SCA): els mòduls d'Introducció al Cafè de tots els nivells, el mòdul d'Habilitats de Barista fins a nivell intermedi, i el mòdul de Bases d'Elaboració a nivell bàsic.

Preu

entre 1.000 € i 2.500 €
Entre 1020 i 1300 euros.

Avantatges del curs

Els exàmens SCA no estan inclosos al curs, però, si vols presentar-te pel teu compte, els instructors estaran encantats d'ajudar-te a organitzar-lo. Arriba al nivell de barista altament qualificat. Comença a treballar com a barista en acabar el curs. Afegeix noves competències al teu CV. Aprèn a fer l'espresso, cafè amb llet, cappuccino i molt més. Guanya confiança usant tot el material de cafeteria. Descobreix les teves habilitats a l'art amb llet. Adquireix coneixement sobre la indústria que t'ajudaran en obrir la teva cafeteria. Millora les teves habilitats fent cafè i empeny la teva carrera. Prepara't l'examen oficial de la SCA per demostrar el teu nivell mundialment.

Borsa de treball

Accés exclusiu a la borsa de treball MatchStaff, on podries buscar els millors treballs.

Professorat

Instructors experts.

Tipus d'avaluació

Posa tot allò que has après en pràctica amb l'examen de barista d'EBS, que inclourà exàmens pràctics i teòrics per assegurar que has interioritzat tot allò que has après al curs.
Curs de Barista
European Bartender School
Campus i seus: European Bartender School
European Bartender School
C/ Sepúlveda, 143, A1 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X