Descripció del centre

Barcelona és la ciutat més popular del sud d'Europa perquè té de tot, la platja, la moguda de la gran ciutat o fins i tot esquí a les muntanyes. Gaudeix de comprar, dels parcs increïbles de la gran ciutat, d'un port ple de vida, passeja al llarg d'unes Rambles plenes de color, acosta't als grans dissenys de Gaudí o puja a la màgica Monjuït. Vés de festa als clubs de copes internacionals o gaudeix teus còctels en uns bars de vins i còctels encantadors -¡bienvenido a Barcelona!

La ciutat de Barcelona és el lloc per conèixer gent nova. L'ambient és tan sociable, que una vegada que hagis passat un mes allà, no vas a voler marxar mai i molts dels nostres estudiants de EBS Barcelona no ho fan. EBS Barcelona és la que compta amb el major nombre d'estudiants que es queden i aconsegueixen una feina excel·lent en un bar després que el curs hagi conclòs, aprenen espanyol i gaudeixen la vida a la comunitat catalana.

El nostre centre es troba situat a pocs minuts caminant de la platja. Comptem amb sis barres totalment equipades, uns llocs per abocar a ull i un lloc per a la teoria i el flair. El centre d'estudis està dissenyat perquè aprenguis tot el possible durant la teva estada, el que significa que passaràs molt temps darrere de la barra practicant les habilitats d'un bàrman.

Campus i seus

EUROPEAN BARTENDER SCHOOL
C/ Llull, 47 - 49 08005 Barcelona
X