Curs de Basic Bartender

1032 Persones estan visitant aquest curs
entre 500 € i 1.000 €
Sol·licita informació
European Bartender School
Curs de Basic Bartender
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
entre 500 € i 1.000 €

Descripció

Vols entrar ràpidament a la indústria del bartending sense invertir molt de temps o diners? Els instructors professionals del centre et formaran amb allò essencial per a la teva carrera en una setmana molt dinàmica. Comença a treballar en restaurants, pubs i bars servint còctels bàsics quan acabis el curs.
Obtingues l'equivalent a 2 mesos d'experiència darrere de la barra en tan sols una setmana amb una formació molt pràctica de la mà d'instructors professionals. Aprendràs més de 18 còctels clàssics i les tècniques clau a la teva pròpia estació de bar. No només obtindràs un certificat d'EBS per demostrar la teva experiència en una entrevista futura en finalitzar el curs. També viuràs una experiència social, coneixeràs gent com tu i tindràs records per a tota la vida.

Temari

L'ABC del bàrman
Aprèn els bàsics del bartending i obté una visió clara de com funciona aquesta indústria. Aprendràs:
  • El rol del bartender i les seves responsabilitats
  • Com organitzar la barra Tècniques bàsiques d'abocament
  • Com decorar un còctel de manera senzilla
  • L'art del servei perfecte
Preparar còctels i begudes
Aprèn a preparar més de 18 còctels clàssics, des de mojitos, o whiskey sours, fins a espresso martinis o old fashioneds, utilitzant els ingredients més frescos.
Eines i tècniques essencials
Descobreix tècniques bàsiques com picar, remoure, agitar i regirar. Aprendràs a crear xopets dividits per capes, barrejar còctels, abocar-hi i utilitzar un jigger. També us familiaritzareu amb les eines bàsiques i més essencials de la barra.
Tingues en compte que aquest curs no inclou formació a flair. Si t'interessa aprendre l'art del flair i vols un programa més complet, el Curs de Barman Internacional és la teva millor opció.
Coneixement bàsic de destil·lats
Aprèn els aspectes bàsics sobre els teus destil·lats favorits i els seus orígens, per impressionar els teus amics, clients o possibles ocupadors. Es parlarà sobre el vodka, el gin, el rom, el tequila, el whisky i el brandi. També ampliaràs els teus coneixements sobre el vi i la cervesa.

Requisits

Experiència no requerida.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès. Espanyol. Alemany. Italià. Francès. Neerlandès.

Durada

Durada del curs: 1 setmana.

Objectius

  • Afegeix competències al teu CV: Obtingues l'experiència equivalent a 2 mesos de treball darrere de la barra en tan sols 1 setmana. Després del curs, no tindràs cap problema per trobar feina a pubs, bars i clubs.
  • Formació pràctica: Amb 5 hores d'entrenament guiat diari i una varietat de sessions teòriques, tallers, tests i més, t'ensenyarem tots els aspectes bàsics de la cocteleria perquè comencis amb confiança darrere de la barra.
  • Gaudir d´una experiència divertida: No només aprendràs les competències bàsiques de bartending, a més coneixeràs gent increïble, viuràs noves experiències i expandiràs els teus horitzons. Després del sopar de graduació, però t'aniràs amb amics i records per a tota la vida.

Titulació obtinguda

Quan completes la formació d'EBS, obtindràs un certificat reconegut a nivell mundial.

Preu

entre 500 € i 1.000 €
Entre 724 i 1000 euros.

Avantatges del curs

Aconsegueix 2 mesos d'experiència com a bartender en 1 setmana. Afegeix noves competències al teu CV. Treballa a festivals, casaments, esdeveniments, pubs i bars com a cocteller Comença a treballar així que acabis la teva formació. Guanya uns quants diners extra mentre estudies o treballes. Endinsa't en un sector que va a tota velocitat i veuràs que és per a tu. Impressiona els teus amics amb les teves noves habilitats. Comença la teva carrera des dels pilars i treballa per arribar al cim.

Borsa de treball

El curs bàsic no inclou l'accés a EBS MatchStaff, la plataforma laboral exclusiva que posa en contacte els estudiants d'EBS amb els millors bars, restaurants i locals d'hostaleria.

Tipus d'avaluació

Tindràs petites proves diàries de receptes i test de teoria i un examen pràctic final el darrer dia.
Curs de Basic Bartender
European Bartender School
Campus i seus: European Bartender School
European Bartender School
C/ Sepúlveda, 143, A1 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X