Diploma d'Expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva (UOC)
1032 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
![Universitat Oberta de Catalunya (UOC)](https://eu01.edcwb.com/buscador/img/centros/logogrande/9837-93b9fd7899a74b42b324bc602c78afe7.jpg)
Diploma d'Expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva (UOC)
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
On-line
12 crèdits
Consulteu el preu
Descripció
10% descompte!
Amb el diploma d'expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva pots adquirir coneixements sobre com s'elaboren els productes de nutrició esportiva i es promou una campanya de comunicació i difusió d'aquests productes.
El diploma d'expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva et permet innovar dins de la indústria alimentària, i et dota d'eines per poder comercialitzar aquests productes. Pots aportar valor afegit dins d'aquest sector tenint en compte tant la visió ètica com la legislativa.
Amb el diploma d'expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva pots adquirir coneixements sobre com s'elaboren els productes de nutrició esportiva i es promou una campanya de comunicació i difusió d'aquests productes.
El diploma d'expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva et permet innovar dins de la indústria alimentària, i et dota d'eines per poder comercialitzar aquests productes. Pots aportar valor afegit dins d'aquest sector tenint en compte tant la visió ètica com la legislativa.
Temari
Càrrega lectiva
Per obtenir aquest diploma d'expert, l'estudiant ha de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que un estudiant pot invertir per assolir les competències associades amb una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació de l'estudiant.
El procés d'aprenentatge està basat en el model d'avaluació contínua (AC), és a dir, no es faran proves finals presencials en cap de les assignatures.
Assignatures:
Aquest diploma d'expert es cursa en un únic semestre acadèmic, i consta de tres assignatures obligatòries.
Assignatura - Crèdits ECTS
Ergogènia nutricional i farmacològica 4
Per obtenir aquest diploma d'expert, l'estudiant ha de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que un estudiant pot invertir per assolir les competències associades amb una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació de l'estudiant.
El procés d'aprenentatge està basat en el model d'avaluació contínua (AC), és a dir, no es faran proves finals presencials en cap de les assignatures.
Assignatures:
Aquest diploma d'expert es cursa en un únic semestre acadèmic, i consta de tres assignatures obligatòries.
Assignatura - Crèdits ECTS
Ergogènia nutricional i farmacològica 4
- Ajudes ergogèniques aplicades a la pràctica esportiva.
- Interaccions entre fàrmacs i aliments o plantes.
- Dopatge.
- Desenvolupament, innovació, producció i comercialització de nous productes alimentaris per a esportistes.
- Tècniques de comercialització.
- Aspectes nutricionals, de salut i tecnològics.
- Categories d'aliments per a esportistes (aspectes tecnològics, els seus mecanismes d'acció, la seva seguretat i eficàcia).
- Variants dels productes alimentaris convencionals que actualment estan en auge.
- Rol de la comunicació en la promoció de pràctiques i comportaments al voltant del fet alimentari.
- Planificació, gestió i difusió de campanyes de comunicació relacionades amb el món de l'alimentació i l'esport.
- Aspectes ètics i legislació relacionada amb la comunicació alimentària (legislació sobre publicitat, declaracions nutricionals, al·legacions de salut, etc.).
- Màrqueting de serveis i productes per a esportistes en el camp de l'alimentació.
Destinataris
Perfils:
Aquest diploma d'expert capacita els estudiants per integrar-se en equips multidisciplinaris dedicats a:
Aquest diploma d'expert capacita els estudiants per integrar-se en equips multidisciplinaris dedicats a:
- Recerca i desenvolupament de productes de nutrició esportiva.
- Creació de campanyes de comunicació i màrqueting de l'àmbit de la nutrició esportiva.
Requisits
Requisits acadèmnics:
Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia. En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement d'un mínim de 2 anys d'experiència professional en els àmbits següents:
Coneixements previs:
Es recomana un nivell de competència en llengua anglesa equivalent al B2 del Marc Europeu Comú de referència per a les llengües, que permeti consultar i entendre recursos d'aprenentatge i articles científics en anglès.
S'aconsella disposar de competències de nivell d'usuari en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia. En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement d'un mínim de 2 anys d'experiència professional en els àmbits següents:
- Nutrició Humana i Dietètica,
- Infermeria,
- Medicina,
- Farmàcia,
- Fisioteràpia,
- Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE),
- Un altre camp vinculat a les Ciències de la Salut.
Coneixements previs:
Es recomana un nivell de competència en llengua anglesa equivalent al B2 del Marc Europeu Comú de referència per a les llengües, que permeti consultar i entendre recursos d'aprenentatge i articles científics en anglès.
S'aconsella disposar de competències de nivell d'usuari en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Competències específiques
Identificar, organitzar, interpretar i comunicar la informació científica de salut, valorant críticament les fonts d'informació utilitzades i preservant la confidencialitat de les dades, la legislació vigent i els drets fonamentals i d'igualtat entre les persones.
Avaluar intervencions en alimentació aplicades a l'activitat física per a la millora de la salut i el rendiment esportiu, així com el seu impacte a partir d'indicadors d'eficàcia, efectivitat, seguretat i qualitat.
Avaluar la idoneïtat de l'ús de les ajudes ergogèniques en nutrició, farmacologia i psicologia per optimitzar el rendiment sense comprometre l'estat de salut.
Analitzar els processos de desenvolupament i innovació per a la producció de productes alimentaris per a esportistes, tenint en compte la seguretat i qualitat, així com la tecnologia necessària i el marc legal...
Idiomes en els quals s'imparteix
Castellà, català.
Durada
Inici: 15 d'octubre 2024.
Titulació obtinguda
Els estudiants que acabin els seus estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert.
Els estudiants que superin altres cursos de formació contínua rebran el certificat corresponent.
Pràctiques
En aquest programa no es cursen pràctiques.
Perspectives laborals
El diploma d'expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva ofereix una formació versàtil que afavoreix la inserció i la mobilitat laboral, i també la millora professional en diferents àmbits, com ara:
Empreses de desenvolupament de productes alimentaris orientats a la millora del rendiment físic.
Empreses dedicades a gestionar campanyes de màrqueting de productes de nutrició esportiva.
com a
Desenvolupador de productes alimentaris per a esportistes
Assessor de campanyes de màrqueting sobre productes alimentaris per esportistes.
Promocions
Fracciona fàcil
Diploma d'Expert de Desenvolupament i Màrqueting de Productes de Nutrició Esportiva (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156
08018
Barcelona