Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC)

6 Persones han demanat informació
1046 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
20 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC) introdueix les claus, des d'un punt de vista crític, per a adoptar noves maneres d'entendre, gestionar i promocionar activitats de turisme sostenible a través de la capacitació i el coneixement de les noves necessitats socials i mediambientals. 

Temari

El Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC) s'estructura amb 6 assignatures, per tant, el curs s'assoleix amb un total de 20 crèdits. Les assignatures relacionades a continuació estan en l'ordre en el que caldria cursar-les.

Competències per a les quals et prepara el curs

Competències transversals: Capacitat d'iniciativa emprenedora en l'àmbit professional. Capacitat per a adoptar i promoure actituds i comportaments d'acord amb una pràctica professional ètica, responsable, de compromís ètic, respecte envers els altres i reconeixement de la diversitat. Competències específiques: Dominar el significat i el rol de la sostenibilitat en l'activitat turística amb la finalitat d'afrontar els reptes d'entorns internacionals, complexos i dinàmics, i aprofitar les oportunitats a escala local. Elaborar estratègies de governança per implementar processos d'equitat i inclusió en les organitzacions turístiques. Desenvolupar, implementar i avaluar instruments de gestió i planificació creatius que tinguin en compte un desenvolupament sostenible des de la perspectiva mediambiental, sociocultural i econòmica.

Destinataris

Perfils:
  • El perfil de l'estudiant en Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC) es configura com el d'una persona amb experiència acadèmica i/o professional en el sector i que vol adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre com implementar pràctiques sostenibles en les organitzacions i destinacions turístiques.
  • El perfil també respon al de persones amb experiència acadèmiques i/o professionals d'altres àmbits però que volen orientar-se en aquest camp. En tractar-se d'assignatures de màster, aquesta oferta està oberta a persones graduades de la UOC, incloses les de turisme.
  • Aquesta via és molt interessant perquè pot ser una nova forma d'accés al màster per a estudiants que hagin completat prèviament aquestes assignatures que hauran de ser convalidades en el màster
A qui es dirigeix:
  • Incideix fonamentalment en els perfils dels àmbits de la planificació i gestió de les destinacions; la creació, desenvolupament i promoció de productes turístics en empreses i organitzacions del sector i l'Administració pública de l'àmbit del turisme en els seus diferents nivells.
  • A tots ells els aporta capacitat per a iniciar l'anàlisi de la medició de la sostenibilitat en els territoris receptius de visitants, com a base inicial per a l'avaluació, diagnosi i desenvolupament d'iniciatives de caràcter turístic.

Requisits

Requisits acadèmics:
  • Per a cursar el Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC) és necessari tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional amb 2 anys d'experiència en qualsevol d'aquests àmbits:
  • Administració
  • Economia
  • Màrqueting
  • Assessoria i consultoria
  • Geografia
Coneixements previs:
  • No es requereixen coneixements previs.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: 100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Inici: 15 d'octubre 2024.

Objectius

  • Preparar professionals perquè sàpiguen gestionar de manera estratègica i puguin prendre decisions eficients i sostenibles en llocs de responsabilitat d'organitzacions turístiques i impulsar processos de canvi creatius i de millora.
  • Formar professionals per a emprendre processos d'innovació mitjançant l'aplicació de coneixements en sostenibilitat.

Titulació obtinguda

Els estudiants que acabin els seus estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació contínua rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Formar persones que amb aquest programa tinguin la capacitat de poder implementar en les organitzacions i destinacions turístiques polítiques i estratègies de sostenibilitat. Per tant, les sortides professionals es poden identificar en qualsevol empresa o organització del sector orientada a la sostenibilitat.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X