Grau en Periodisme - Bilingual Degree

1038 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.195 €
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Grau en Periodisme - Bilingual Degree
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
240 crèdits
Preu 9.195 €

Descripció

El grau en Periodisme de la Universitat Abat Oliba CEU ofereix un itinerari d'estudis marcat per la internacionalització, la pràctica de la producció periodística, l'orientació emprenedora i l'anàlisi de la realitat sota la premissa de la formació personalitzada, que és una constant en tots els estudis de la nostra universitat.
· La internacionalització: el pla d'estudis s'imparteix en la modalitat de bilingual degree (el 50 % de les assignatures en anglès) amb l'objectiu que l'estudiant aconsegueixi, no només un domini d'aquesta llengua en l'àmbit professional, sinó també el contacte amb professors i professionals de l'àmbit internacional, a través de diversos cursos i seminaris, pràctiques i intercanvis interuniversitaris.
· La pràctica de la producció periodística: els nostres estudis proporcionen coneixements sobre els fonaments de la producció periodística des del primer any, per mitjà de tallers de ràdio, televisió, fotoperiodisme i periodisme digital, oberts especialment als estudiants més joves.
· L'orientació emprenedora: formació específica amb orientació emprenedora, que permet als estudiants crear i gestionar empreses informatives i periodístiques gràcies a la col·laboració amb Cisco Systems Inc. i als materials desenvolupats per les Universitats de Stanford i de Cornell.
· L'anàlisi de la realitat: el nostre programa acadèmic inclou assignatures de caire humanístic i social que ofereixen els instruments per analitzar la realitat i l'actualitat, per tal de constatar com es reflecteixen dins dels sistemes mediàtics tant a nivell nacional com internacional.
En definitiva, estudiar periodisme a la UAO CEU significa accedir a un pla de formació de projecció internacional, amb un ampli domini de l'anglès, i desenvolupar no només les capacitats de producció periodística de l'estudiant, sinó també les seves facultats analítiques i les seves iniciatives emprenedores amb una bona formació en l'àmbit de les humanitats i de les ciències socials. Tot això amb el suport dels recursos tècnics propis del periodisme ja des de l'inici dels estudis.

Destinataris

Perfil d'ingrés recomanat per a l'accé al Grau en Periodisme: L'estudiant ha de tenir interès per la comunicació social i per l'actualitat, així com pel funcionament dels mitjans de comunicació i la seva gestió. Ha de tenir facilitat per expressar-se oralment i per escrit, per analitzar i diagnosticar problemes i proposar solucions; ha de tenir capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup, facilitat de comprensió i abstracció, sociabilitat, àmplia visió del món i perspectiva sobre la seva possible evolució. És també d'interès i necessari el coneixement d'un altre idioma (preferentment l'anglès), així com tenir aptituds per a la comunicació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Grau en Periodisme - Bilingual Degree
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X