Màster en Biotecnologia Alimentària

1019 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona (UdG)
Màster en Biotecnologia Alimentària
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Girona
Consulteu el preu

Descripció

Aquest màster capacita per dissenyar, programar i executar recerca i desenvolupament, i exercir competències professionals relacionades amb la biotecnologia en l'àmbit alimentari, depenent de les competències professionals de la titulació d'origen de l'estudiant (llicenciatura o enginyeria). La formació rebuda permet seguir la carrera investigadora en universitats i centres de recerca o exercir professionalment en la indústria alimentària.

Les competències específiques associades al Màster en Biotecnologia Alimentària són el coneixement i maneig de les tècniques utilitzades en biotecnologia i el seu paper com a eines en la investigació bàsica i aplicada; l'anàlisi d'aplicacions pràctiques de la biotecnologia vegetal, animal i microbiana orientades a la producció d'aliments i com a biofactoria; el domini de la legislació que regula la investigació i el desenvolupament de productes biotecnològics, així com la protecció legal de productes i processos, els mecanismes de transferència i explotació de resultats i comercialització de la tecnologia, i els principis i les regulacions ètiques i socioculturals que condicionen la disciplina.

Un 20 % de la formació es realitza en empreses o centres de recerca relacionats amb la biotecnologia alimentària amb els quals s'ha subscrit un acord de col·laboració perquè acceptin estudiants del màster en pràctiques.

Temari

REQUISITS QUE CAL SUPERAR:

    Formació Bàsica : 36,00 crèdits
    Formació complementària : 12,00 crèdits
    Treball final de Màster : 12,00 crèdits

Requisits

Es valoraran els expedients dels estudiants que tinguin titulacions de grau de l'àmbit de les ciències de la vida (Biologia, Química, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Farmàcia, Medicina, Veterinària, etc.) o de l'enginyeria agronòmica i agroalimentària (Enginyeria Tècnica Agrícola en Indústries Agràries i Alimentàries o en Explotacions Agropecuàries), i les titulacions equivalents en el sistema educatiu corresponent, adaptades a l'espai europeu d'educació superior.
Es prioritzarà els estudiants que acreditin un millor expedient acadèmic i coneixements previs suficients en relació amb l'àmbit del màster, tenint en compte especialment la seva relació amb titulacions experimentals, tecnològiques o biosanitàries, la proximitat temàtica a camps afins al sector alimentari i el seu interès per rebre formació addicional en sectors que hi estan relacionats.
Els criteris d'admissió consistiran en la valoració de l'expedient en relació amb el con

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Perspectives laborals

Els coneixements que s'imparteixen en el màster són d'especialització en l'àmbit de la biotecnologia alimentària i poden ser útils tant com a formació prèvia a l'inici d'una carrera investigadora com per exercir professionalment en empreses del sector. Les activitats professionals per a les quals capacita aquest màster estan relacionades sobretot amb tasques en departaments d'R+D d'indústries alimentàries i biotecnològiques i de centres tecnològics. Els continguts s'estructuren en forma d'aplicacions de la biotecnologia vegetal, animal, microbiana i enzimàtica orientades a la producció i transformació d'aliments (agroalimentació); tanmateix, les tècniques, eines i enfocaments que s'utilitzen tenen aplicacions en molts altres camps de la biotecnologia (medicina, sanitat animal, medi ambient, etc.).
Màster en Biotecnologia Alimentària
Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona (UdG)
Campus i seus: Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona (UdG)
Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona (UdG)
Campus de Montilivi 17071 Girona
Sol·licita informació
X