Màster en Biotecnologia Alimentària

Informació del curs
Descripció
Aquest màster capacita per dissenyar, programar i executar recerca i desenvolupament, i exercir competències professionals relacionades amb la biotecnologia en l'àmbit alimentari, depenent de les competències professionals de la titulació d'origen de l'estudiant (llicenciatura o enginyeria). La formació rebuda permet seguir la carrera investigadora en universitats i centres de recerca o exercir professionalment en la indústria alimentària.
Les competències específiques associades al Màster en Biotecnologia Alimentària són el coneixement i maneig de les tècniques utilitzades en biotecnologia i el seu paper com a eines en la investigació bàsica i aplicada; l'anàlisi d'aplicacions pràctiques de la biotecnologia vegetal, animal i microbiana orientades a la producció d'aliments i com a biofactoria; el domini de la legislació que regula la investigació i el desenvolupament de productes biotecnològics, així com la protecció legal de productes i processos, els mecanismes de transferència i explotació de resultats i comercialització de la tecnologia, i els principis i les regulacions ètiques i socioculturals que condicionen la disciplina.
Un 20 % de la formació es realitza en empreses o centres de recerca relacionats amb la biotecnologia alimentària amb els quals s'ha subscrit un acord de col·laboració perquè acceptin estudiants del màster en pràctiques.
Temari
Formació Bàsica : 36,00 crèdits
Formació complementària : 12,00 crèdits
Treball final de Màster : 12,00 crèdits
Requisits
Es prioritzarà els estudiants que acreditin un millor expedient acadèmic i coneixements previs suficients en relació amb l'àmbit del màster, tenint en compte especialment la seva relació amb titulacions experimentals, tecnològiques o biosanitàries, la proximitat temàtica a camps afins al sector alimentari i el seu interès per rebre formació addicional en sectors que hi estan relacionats.
Els criteris d'admissió consistiran en la valoració de l'expedient en relació amb el con