EAE Online Blended

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (semipresencial)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
  • Barcelona

Descripció

El Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes té com a objectiu proporcionar als participants un "avantatge competitiu professional", posant èmfasi en el domini de les tècniques i eines específiques de la gestió de la Direcció de Màrqueting i Vendes.Les noves estratègies i tendències del màrqueting influeixen sobre la demanda d'una manera eficient i innovadora. Conèixer-és tenir la clau per desenvolupar polítiques de màrqueting flexibles, i orientables en funció dels possibles escenaris del mercat.Amb aquest objectiu, en el Màster es potencia la capacitat per planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió del màrqueting i les vendes que puguin anticipar-se als moviments o canvis futurs.

Beneficis:- Casos pràctics d'èxit empresarial:A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.- Cicles de Conferències i Seminaris:Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE - Escola d'Administració d'Empreses.- Pràctiques en Empreses:Els alumnes matriculats en el Màster tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Les pràctiques estan concebudes com un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral · lel al màster que s'està cursant.- Borsa de Treball:L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.

Veure més

Temari del curs

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting Estratègic
  • Màrqueting Operatiu
  • La Venda Personal
  • Habilitats Directives
  • Casos d'èxit empresarial
  • L'Impacte de les Noves Tecnologies
  • Gestió de la xarxa comercial
  • Gestió de Clients
Veure més

Destinataris

El Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes s'adreça a professionals amb titulació superior que desitgen:- Conèixer les noves tendències del màrqueting per implementar en cada cas les estratègies més adequades.

- Desenvolupar les habilitats i competències personals de comunicació i lideratge.

-
Analitzar de forma eficaç als consumidors i als nous canals de distribució per donar una resposta competitiva que s'adapti a les seves necessitats.

- Accedir a la Direcció del Departament de Màrqueting.

Veure més

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual.

L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.

Classes presencials

Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional.
Tutories personalitzades one to one

Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (semipresencial)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (semipresencial)