Màster en Direcció de Restaurants

1095 Persones estan visitant aquest curs
Preu 21.000 €
Sol·licita informació
Culinary Institute of Barcelona CIB
Màster en Direcció de Restaurants
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 21.000 €

Descripció

En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells?
Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat empresarial resulten imprescindibles a l'hora de projectar un negoci de restauració rendible i competitiu, en un entorn que està en constant canvi.
Per què el 80% de les empreses de restauració no arriba als 5 anys de vida?
Perquè la majoria dels iniciatives en aquest sector parteixen d'una visió no professionalitzada i perquè, ara, el mercat està evolucionant a un ritme vertiginosament exponencial cap a nous paradigmes econòmics, socials i conceptuals que afecten directament el model de negoci, que exigeix ??cada vegada més coneixements empresarials i una visió més encertada d'aquest nou futur de la restauració.
Qui sobreviurà a aquests canvis tan radicals?
Aquells que iniciïn activitats que ja contemplin aquesta visió del futur del sector per anar adaptant el seu model de negoci a mesura que es van mostrant els símptomes de canvi. Aquest màster parla d'aquests canvis i et prepara per estar atent als canvis, t'ensenya a observar, mesurar ia ajustar el que realment és important perquè arribat el moment puguis reaccionar amb suficient antelació anticipant-se als altres i enfortir els teus avantatges enfront dels teus competidors.

Destinataris

A propietaris que volen millorar els seus establiments i treure més rendiment.
A emprenedors que desitgen posar en marxa negocis d'èxit en el món de la restauració.
A xefs que desitgen adquirir una visió holística del negoci per portar la seva passió un pas més endavant.
A directius d'establiments i cadenes d'establiments que desitgen explotar més i millor les qualitats dels seus negocis.

Requisits

Nivell avançat de castellà parlat i escrit.
Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.
(Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)
Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018. Durada: 11 mesos. Hores lectives: 642. Exigeix, a més, treball i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objectius

• Adquirir habilitats per a la gestió d'un mateix, d'altres persones i del negoci, potenciant les aptituds pròpies per generar models de negoci orientats sempre als resultats.
• Treballar la capacitat d'analitzar i avaluar la pròpia oferta i idea de negoci adaptant-la a la demanda i disposant dels mètodes de fixació de preus.
• Aportar coneixements a partir d'experiències reals amb empresaris de la indústria de restauració.
• Adquirir coneixements sobre finances i les funcions clau de l'empresa i aprofundir en la projecció de les finances a curt, mitjà i llarg termini i tècniques de monitorització del seu negoci.
• Aportar coneixements de legislació, normativa sanitària, consum i restauració.
• Dotar de les eines i tècniques per millorar el rendiment dels equips de treball mantenint el lideratge a llarg termini.
• Adquirir coneixements sobre l'experiència d'usuari i la creació de productes i experiències memorables per a ell, i com comunicar-los en àmbits on i off-line.
• Capacitar per planificar, executar i avaluar projectes en entorns controlats, així com per desenvolupar un Business pla.

Professorat

Director del programa: Ferran Fisas. Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.

Horari

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.
Màster en Direcció de Restaurants
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Sol·licita informació
X