Culinary Institute of Barcelona CIB

Màster en Direcció de Restaurants

Culinary Institute of Barcelona CIB

Màster
Presencial
90 Crèdits
  • Barcelona
21.000 €

Descripció

En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells?

Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat empresarial resulten imprescindibles a l'hora de projectar un negoci de restauració rendible i competitiu, en un entorn que està en constant canvi.

Per què el 80% de les empreses de restauració no arriba als 5 anys de vida?

Perquè la majoria dels iniciatives en aquest sector parteixen d'una visió no professionalitzada i perquè, ara, el mercat està evolucionant a un ritme vertiginosament exponencial cap a nous paradigmes econòmics, socials i conceptuals que afecten directament el model de negoci, que exigeix ??cada vegada més coneixements empresarials i una visió més encertada d'aquest nou futur de la restauració.

Qui sobreviurà a aquests canvis tan radicals?

Aquells que iniciïn activitats que ja contemplin aquesta visió del futur del sector per anar adaptant el seu model de negoci a mesura que es van mostrant els símptomes de canvi. Aquest màster parla d'aquests canvis i et prepara per estar atent als canvis, t'ensenya a observar, mesurar ia ajustar el que realment és important perquè arribat el moment puguis reaccionar amb suficient antelació anticipant-se als altres i enfortir els teus avantatges enfront dels teus competidors.

Veure més

Destinataris

A propietaris que volen millorar els seus establiments i treure més rendiment.

A emprenedors que desitgen posar en marxa negocis d'èxit en el món de la restauració.

A xefs que desitgen adquirir una visió holística del negoci per portar la seva passió un pas més endavant.

A directius d'establiments i cadenes d'establiments que desitgen explotar més i millor les qualitats dels seus negocis.

Veure més

Requisits


Nivell avançat de castellà parlat i escrit.

Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.

(Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)

Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.





 




Veure més

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018.
Durada: 11 mesos.
Hores lectives: 642.
Exigeix, a més, treball i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

• Adquirir habilitats per a la gestió d'un mateix, d'altres persones i del negoci, potenciant les aptituds pròpies per generar models de negoci orientats sempre als resultats.

• Treballar la capacitat d'analitzar i avaluar la pròpia oferta i idea de negoci adaptant-la a la demanda i disposant dels mètodes de fixació de preus.

• Aportar coneixements a partir d'experiències reals amb empresaris de la indústria de restauració.

• Adquirir coneixements sobre finances i les funcions clau de l'empresa i aprofundir en la projecció de les finances a curt, mitjà i llarg termini i tècniques de monitorització del seu negoci.

• Aportar coneixements de legislació, normativa sanitària, consum i restauració.

• Dotar de les eines i tècniques per millorar el rendiment dels equips de treball mantenint el lideratge a llarg termini.

• Adquirir coneixements sobre l'experiència d'usuari i la creació de productes i experiències memorables per a ell, i com comunicar-los en àmbits on i off-line.

• Capacitar per planificar, executar i avaluar projectes en entorns controlats, així com per desenvolupar un Business pla.

Preu

21.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Restaurants

Màster en Direcció de Restaurants