Màster en Direcció de Restaurants

Informació del curs
Descripció
En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells?
Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat empresarial resulten imprescindibles a l'hora de projectar un negoci de restauració rendible i competitiu, en un entorn que està en constant canvi.
Per què el 80% de les empreses de restauració no arriba als 5 anys de vida?
Perquè la majoria dels iniciatives en aquest sector parteixen d'una visió no professionalitzada i perquè, ara, el mercat està evolucionant a un ritme vertiginosament exponencial cap a nous paradigmes econòmics, socials i conceptuals que afecten directament el model de negoci, que exigeix ??cada vegada més coneixements empresarials i una visió més encertada d'aquest nou futur de la restauració.
Qui sobreviurà a aquests canvis tan radicals?
Aquells que iniciïn activitats que ja contemplin aquesta visió del futur del sector per anar adaptant el seu model de negoci a mesura que es van mostrant els símptomes de canvi. Aquest màster parla d'aquests canvis i et prepara per estar atent als canvis, t'ensenya a observar, mesurar ia ajustar el que realment és important perquè arribat el moment puguis reaccionar amb suficient antelació anticipant-se als altres i enfortir els teus avantatges enfront dels teus competidors.
Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat empresarial resulten imprescindibles a l'hora de projectar un negoci de restauració rendible i competitiu, en un entorn que està en constant canvi.
Per què el 80% de les empreses de restauració no arriba als 5 anys de vida?
Perquè la majoria dels iniciatives en aquest sector parteixen d'una visió no professionalitzada i perquè, ara, el mercat està evolucionant a un ritme vertiginosament exponencial cap a nous paradigmes econòmics, socials i conceptuals que afecten directament el model de negoci, que exigeix ??cada vegada més coneixements empresarials i una visió més encertada d'aquest nou futur de la restauració.
Qui sobreviurà a aquests canvis tan radicals?
Aquells que iniciïn activitats que ja contemplin aquesta visió del futur del sector per anar adaptant el seu model de negoci a mesura que es van mostrant els símptomes de canvi. Aquest màster parla d'aquests canvis i et prepara per estar atent als canvis, t'ensenya a observar, mesurar ia ajustar el que realment és important perquè arribat el moment puguis reaccionar amb suficient antelació anticipant-se als altres i enfortir els teus avantatges enfront dels teus competidors.
Destinataris
• A propietaris que volen millorar els seus establiments i treure més rendiment.
• A emprenedors que desitgen posar en marxa negocis d'èxit en el món de la restauració.
• A xefs que desitgen adquirir una visió holística del negoci per portar la seva passió un pas més endavant.
• A directius d'establiments i cadenes d'establiments que desitgen explotar més i millor les qualitats dels seus negocis.
• A emprenedors que desitgen posar en marxa negocis d'èxit en el món de la restauració.
• A xefs que desitgen adquirir una visió holística del negoci per portar la seva passió un pas més endavant.
• A directius d'establiments i cadenes d'establiments que desitgen explotar més i millor les qualitats dels seus negocis.
Requisits
Prova d'accés
S'ha de superar un procés d'admissió
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol (PILOT, traducció simultània).
Durada
Data d'inici: 3 de setembre 2018.
Durada: 11 mesos.
Hores lectives: 642.
Exigeix, a més, treball i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.
Objectius
• Adquirir habilitats per a la gestió d'un mateix, d'altres persones i del negoci, potenciant les aptituds pròpies per generar models de negoci orientats sempre als resultats.
• Treballar la capacitat d'analitzar i avaluar la pròpia oferta i idea de negoci adaptant-la a la demanda i disposant dels mètodes de fixació de preus.
• Aportar coneixements a partir d'experiències reals amb empresaris de la indústria de restauració.
• Adquirir coneixements sobre finances i les funcions clau de l'empresa i aprofundir en la projecció de les finances a curt, mitjà i llarg termini i tècniques de monitorització del seu negoci.
• Aportar coneixements de legislació, normativa sanitària, consum i restauració.
• Dotar de les eines i tècniques per millorar el rendiment dels equips de treball mantenint el lideratge a llarg termini.
• Adquirir coneixements sobre l'experiència d'usuari i la creació de productes i experiències memorables per a ell, i com comunicar-los en àmbits on i off-line.
• Capacitar per planificar, executar i avaluar projectes en entorns controlats, així com per desenvolupar un Business pla.
• Treballar la capacitat d'analitzar i avaluar la pròpia oferta i idea de negoci adaptant-la a la demanda i disposant dels mètodes de fixació de preus.
• Aportar coneixements a partir d'experiències reals amb empresaris de la indústria de restauració.
• Adquirir coneixements sobre finances i les funcions clau de l'empresa i aprofundir en la projecció de les finances a curt, mitjà i llarg termini i tècniques de monitorització del seu negoci.
• Aportar coneixements de legislació, normativa sanitària, consum i restauració.
• Dotar de les eines i tècniques per millorar el rendiment dels equips de treball mantenint el lideratge a llarg termini.
• Adquirir coneixements sobre l'experiència d'usuari i la creació de productes i experiències memorables per a ell, i com comunicar-los en àmbits on i off-line.
• Capacitar per planificar, executar i avaluar projectes en entorns controlats, així com per desenvolupar un Business pla.
Professorat
Director del programa: Ferran Fisas.
Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 9h a 13h o de 16h a 20h.
Màster en Direcció de Restaurants
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020
Barcelona
Cursos més populars