Màster en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (Semipresencial)

Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic - MMDC té com a objectiu proporcionar a tots els participants un "avantatge competitiu professional". Per a això, posa èmfasi en els temes claus del màrqueting online i del comerç electrònic utilitzant múltiples recursos digitals, simuladors i altres recursos que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts.

Temari

• Estratègia en entorns digitals
• Eines de màrqueting digital
• Social Media com a eina de màrqueting
• Ecommerce
• Fidelització i gestió del client en línia
• Innovació en màrqueting digital
• Pla de màrqueting digital

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el Màster de màrqueting digital, l'alumne serà capaç de: Dominar les tècniques del comerç electrònic, de la venda en xarxa i de la generació de trànsit cap a les pàgines web. Dominar les claus del Business Intelligence. Fixar els objectius adequats i mesurar el retorn de la inversió de les accions de màrqueting en línia. Aprofundir en temes de posicionament, desenvolupament de webs d'èxit, CRM, e-mail màrqueting o Social Media Marketing. Dissenyar campanyes publicitàries a Internet. Realitzar estratègies de màrqueting d'afiliació. Canviar la forma en la qual l'empresa es relaciona, comunica i gestiona la seva relació amb els clients i mercats, per adaptar-los a l'economia i la societat actual.

Destinataris

El Màster en màrqueting digital es dirigeix a tots aquells professionals amb titulació superior que estan interessats en especialitzar-se en les àrees del màrqueting digital i del comerç electrònic. També a tots aquells emprenedors que volen iniciar negocis que tinguin com a base l'entorn digital i necessitin conèixer les claus i oportunitats que ofereix Internet.

Titulació obtinguda

Els alumnes que realitzin el màster en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic podran obtenir una certificació de Google Adwords.

Pràctiques

Pràctiques en empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Avantatges del curs

Seminaris de suport: Per a l'obtenció del certificat de Google Ads. Per a l'obtenció del certificat de Google Ads. Alumni: Alumni és una àrea d'orientació acadèmica i professional, que a més organitza ponències i activitats per difondre tendències i novetats de diversos sectors. Treballadors i estudiants poden posar-se al dia, compartir inquietuds o trobar consell per acostar-se a les seves metes. Són els mateixos alumnes, el claustre i les empreses associades els que fan possible que més de 74.000 persones disposin d'aquest servei. Projecte final: El projecte final suposa per a l'alumne l'oportunitat de realitzar un pla de màrqueting, i per això compta amb la tutorització i l'assessorament de professionals experts. Carreres professionals: Els alumnes i exalumnes de EAE disposen d'un servei de carreres profesionalesque els facilita la gestió de tràmits laborals. Els dóna suport a un equip de professionals amb experiència en la recerca de noves oportunitats.

Borsa de treball

Borsa de treball disponible.
Màster en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (Semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Cursos més populars
X