Facultat de Belles Arts (UB)

Màster de Producció i Recerca Artística

Facultat de Belles Arts (UB)

Màster oficial
Presencial
90 Crèdits

Descripció

La finalitat del màster és la formació de productors artístics dins dels camps de creació més avançats i l'adquisició de recursos per a la recerca a partir de la producció artística.

Aquest màster ofereix la possibilitat de reexplorar críticament els llenguatges, els mitjans i les disciplines de l'art des de dins mateix de la pràctica i la investigació artística, fent que l'alumnat s'impliqui conceptualment en els mitjans que utilitza i en la regeneració de les línies discursives de l'art.

L'objectiu és aconseguir la inserció laboral de l'alumnat en un mercat ampli, polivalent i molt canviant, gràcies a la formació qualificada que proporciona en les competències requerides per donar resposta a la realitat artística actual, amb productes d'excel.lència creativa, altament valorats i absorbits en el context cultural, artístic i empresarial.

El màster capacita l'alumnat per desenvolupar processos innovadors de treball artístic, amb el resultat de productes competitius i d'investigacions vinculats a la renovació del pensament. Així mateix, també els prepara especialment per establir un discurs intel.lectual i investigador avançat, en evolució contínua, associat a les produccions artístiques.Observacions: el màster és anual i comença cada curs al mes de febrer 
Veure més

Destinataris

Titulats en Belles Arts, Comunicació Audiovisual, Arquitectura, Disseny i Escenografia.

.

.

Idiomes en què s'imparteix

català (35 %), castellà (40 %) i anglès (25 %).

Places

35

Preu

Entre 40-64 euros el crèdit.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Producció i Recerca Artística

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Producció i Recerca Artística