Màster de Producció i Recerca Artística

Màster oficial
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La finalitat del màster és la formació de productors artístics dins dels camps de creació més avançats i l'adquisició de recursos per a la recerca a partir de la producció artística.
Aquest màster ofereix la possibilitat de reexplorar críticament els llenguatges, els mitjans i les disciplines de l'art des de dins mateix de la pràctica i la investigació artística, fent que l'alumnat s'impliqui conceptualment en els mitjans que utilitza i en la regeneració de les línies discursives de l'art.
L'objectiu és aconseguir la inserció laboral de l'alumnat en un mercat ampli, polivalent i molt canviant, gràcies a la formació qualificada que proporciona en les competències requerides per donar resposta a la realitat artística actual, amb productes d'excel.lència creativa, altament valorats i absorbits en el context cultural, artístic i empresarial.
El màster capacita l'alumnat per desenvolupar processos innovadors de treball artístic, amb el resultat de productes competitius i d'investigacions vinculats a la renovació del pensament. Així mateix, també els prepara especialment per establir un discurs intel.lectual i investigador avançat, en evolució contínua, associat a les produccions artístiques.

Observacions: el màster és anual i comença cada curs al mes de febrer 

Destinataris

Titulats en Belles Arts, Comunicació Audiovisual, Arquitectura, Disseny i Escenografia.
.
.

Idiomes en els quals s'imparteix

català (35 %), castellà (40 %) i anglès (25 %).

Preu

Consulteu el preu
Entre 40-64 euros el crèdit.
Màster de Producció i Recerca Artística
Facultat de Belles Arts (UB)
Campus i seus: Facultat de Belles Arts (UB)
Facultat de Belles Arts (UB)
Pau Gargallo 4 08028 Barcelona
Cursos més populars
X