Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges econòmics s'assemblen als d'un restaurant tradicional. Un xef ha de pensar diferent, un maitre necessita pensar diferent, i la figura de l'organitzador d'esdeveniments entra en acció, de la mateixa manera que ho fa el food and beverage manager als hotels.
Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

Destinat a professionals de cuina que volen especialitzar-se en la gestió de banquets i càtering.

Als directors de restauració que vulguin ampliar horitzons en les seves respectives empreses cap als banquets.

Als professionals que vulguin dedicar-se a organitzar tot tipus d'esdeveniments i tenir un coneixement global, tant a la cuina, com en el servei i l'organització.

Requisits

Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 15h a 21h.

Places

16

Durada

Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objetius

Conèixer la cuina de col·lectivitats en els quals s'inclou els banquets d'esdeveniments i el càtering per poder treballar en qualsevol empresa de restauració.

Aconseguir un coneixement exhaustiu per dissenyar i oferir esdeveniments, tant des de la part gastronòmica com des de la part comercial i administrativa.

Introduir la creativitat i la innovació a la cuina de banquets.

Oferir els elements, coneixements i eines necessàries per ser un bon xef i gestor de restaurant de banquets i càtering que pugui liderar un negoci de banquets, càtering i col·lectivitats.

Obtenir els coneixements necessaris per emprendre i desenvolupar el pensament creatiu sobre el valor de la cuina, la seva transformació i la innovació de la mateixa, ja que els banquets i càterings estan en constant canvi.

Titulació obtinguda

Títol propi de postgrau atorgat per CIB.

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments