Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments
1084 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.500 €
Sol·licita informació
Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 7.500 €
Descripció
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges econòmics s'assemblen als d'un restaurant tradicional. Un xef ha de pensar diferent, un maitre necessita pensar diferent, i la figura de l'organitzador d'esdeveniments entra en acció, de la mateixa manera que ho fa el food and beverage manager als hotels.
Destinataris
A qui va dirigit
• Destinat a professionals de cuina que volen especialitzar-se en la gestió de banquets i càtering.
• Als directors de restauració que vulguin ampliar horitzons en les seves respectives empreses cap als banquets.
• Als professionals que vulguin dedicar-se a organitzar tot tipus d'esdeveniments i tenir un coneixement global, tant a la cuina, com en el servei i l'organització.
• Destinat a professionals de cuina que volen especialitzar-se en la gestió de banquets i càtering.
• Als directors de restauració que vulguin ampliar horitzons en les seves respectives empreses cap als banquets.
• Als professionals que vulguin dedicar-se a organitzar tot tipus d'esdeveniments i tenir un coneixement global, tant a la cuina, com en el servei i l'organització.
Requisits
Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Prova d'accés
S'ha de superar un procés d'admissió.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol (PILOT, traducció simultània).
Durada
Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.
Objectius
Conèixer la cuina de col·lectivitats en els quals s'inclou els banquets d'esdeveniments i el càtering per poder treballar en qualsevol empresa de restauració.
Aconseguir un coneixement exhaustiu per dissenyar i oferir esdeveniments, tant des de la part gastronòmica com des de la part comercial i administrativa.
Introduir la creativitat i la innovació a la cuina de banquets.
Oferir els elements, coneixements i eines necessàries per ser un bon xef i gestor de restaurant de banquets i càtering que pugui liderar un negoci de banquets, càtering i col·lectivitats.
Obtenir els coneixements necessaris per emprendre i desenvolupar el pensament creatiu sobre el valor de la cuina, la seva transformació i la innovació de la mateixa, ja que els banquets i càterings estan en constant canvi.
Aconseguir un coneixement exhaustiu per dissenyar i oferir esdeveniments, tant des de la part gastronòmica com des de la part comercial i administrativa.
Introduir la creativitat i la innovació a la cuina de banquets.
Oferir els elements, coneixements i eines necessàries per ser un bon xef i gestor de restaurant de banquets i càtering que pugui liderar un negoci de banquets, càtering i col·lectivitats.
Obtenir els coneixements necessaris per emprendre i desenvolupar el pensament creatiu sobre el valor de la cuina, la seva transformació i la innovació de la mateixa, ja que els banquets i càterings estan en constant canvi.
Titulació obtinguda
Títol propi de postgrau atorgat per CIB.
Professorat
Director del programa: Raúl Sillero.
Amb tan sols 16 anys, Raúl va començar a treballar al restaurant de peix i marisc S'Auguer, situat a Blanes. Més tard va estudiar a l'escola d'hostaleria de Girona, on va conèixer a Joan, amb qui va començar a treballar al Celler Can Roca. Allí va estar 2 anys per després passar Mas Marroch, l'Espai de Banquets del Celler Can Roca. Allà porta 8 anys com a cap de cuina. A més, Raúl ha fet pràctiques a França, així com al Restaurant Arzak. Viatger per naturalesa, la seva passió per conèixer diferents cultures i la seva gastronomia l'ha portat a Perú, Japó, Mèxic, Europa o els Estats Units, així com a conèixer en profunditat tot Catalunya i Espanya.
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 15h a 21h.
Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020
Barcelona