Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges econòmics s'assemblen als d'un restaurant tradicional. Un xef ha de pensar diferent, un maitre necessita pensar diferent, i la figura de l'organitzador d'esdeveniments entra en acció, de la mateixa manera que ho fa el food and beverage manager als hotels.
Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

Destinat a professionals de cuina que volen especialitzar-se en la gestió de banquets i càtering.

Als directors de restauració que vulguin ampliar horitzons en les seves respectives empreses cap als banquets.

Als professionals que vulguin dedicar-se a organitzar tot tipus d'esdeveniments i tenir un coneixement global, tant a la cuina, com en el servei i l'organització.

Requisits

Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 15h a 21h.

Places

16

Durada

Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objetius

Conèixer la cuina de col·lectivitats en els quals s'inclou els banquets d'esdeveniments i el càtering per poder treballar en qualsevol empresa de restauració.

Aconseguir un coneixement exhaustiu per dissenyar i oferir esdeveniments, tant des de la part gastronòmica com des de la part comercial i administrativa.

Introduir la creativitat i la innovació a la cuina de banquets.

Oferir els elements, coneixements i eines necessàries per ser un bon xef i gestor de restaurant de banquets i càtering que pugui liderar un negoci de banquets, càtering i col·lectivitats.

Obtenir els coneixements necessaris per emprendre i desenvolupar el pensament creatiu sobre el valor de la cuina, la seva transformació i la innovació de la mateixa, ja que els banquets i càterings estan en constant canvi.

Titulació obtinguda

Títol propi de postgrau atorgat per CIB.

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau Xef Especialista en Cuina de Catering i Esdeveniments