Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya signen un acord de col·laboració

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) han arribat a un acord de col·laboració amb l'objectiu de difondre mútuament les iniciatives d'interès per a la comunitat educativa.

El COPEC és una organització que agrupa als professionals de la pedagogia i de la psicopedagogia (amb llicenciatura universitària o doctorat) de l'àmbit català, amb la finalitat de consolidar la professió i oferir un marc que vetlli pels interessos dels pedagogs, que ordeni l'exercici de la professió i delimiti la normativa deontològica dins de la legalitat vigent.

Aquest 2012, ha celebrat el 10è aniversari de la seva constitució en una celebració que va reunir a professionals del sector i membres històrics del col·lectiu. L'acte també va servir per lliurar el VI Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa (FCiF) al pedagog, Ferran Benet Carreras i Tudurí per l'assaig Junts som més forts: algunes claus d'interpretació de l'acció pedagògica en l'últim decenni i propostes col·legials per els/les professionals de la Pedagogia.

En 2009, el COPEC va rebre el Premi Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional en la modalitat TIC i Orientació, pel projecte: Promoció Professional del pedagog/a i psicopedagog/a, que té per objectiu impulsar el reconeixement social i professional dels titulats en pedagogia i psicopedagogia, promocionar i consolidar la seva inserció.

Quant a les accions incloses en l'acord de col·laboració, Educaweb patrocina les III Jornades d'Altes Capacitats Intel·lectuals que es duran a terme a Barcelona el proper mes d'octubre per part del COPEC.

Els usuaris que visitin el portal del Col·legi podran trobar un cercador de cursos d'Educaweb, un recurs útil per trobar formació contínua, màsters, postgraus, etc. relacionats amb el sector educatiu.
Deixa el teu comentari