Projectes premiats a la 2a edició dels Premis Educaweb

Modalitat 1: Orientació acadèmica i professional

1er Premi categoria Institucional: Metalízate. Proyecto de Orientación profesional de la Fundación Metal Asturias. Ha fet entrega del premi la Sra. Montserrat Ballarín, Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresidenta del Consorci de l'Educació de Barcelona.
1er Premi categoría Individual: Orientad@s (Proyecto de Orientación Académica y Profesional) de Pilar Blasco, Psicopedagoga en l'IES Sorolla de València. Ha fet entrega del premi la Sra. Àngels Alegre, Subdirectora General de Atenció al Estudiant de Orientació i Inserció Laboral del Ministerio de Educación.

Modalitat 2: TIC i Orientació

1er Premi categoria Institucional: Promoció Professional del pedagog/a i psicopedagog/a del Col-legi de Pedagogs de Catalunya. Ha fet entrega del premi el Sr. Jaume Batlle, membre del consell executiu del del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).
1er Premi categoria Individual: L'orientació a l'abast de Lluís Inclán García-Robés, professor de Latín de l'IES CENDRASSOS de Figueres (Girona). Ha fet entrega del premi la Sra. Imma Pérez, Secretària d'Infància i Adolescencia del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Modalitat 3: Orientació laboral

1er Premi categoria Institucional: Taller activo de búsqueda de empleo de Master D. Ha fet entrega del premi Montserrat Moliner, Directora de Qualitat, Innovació i Responsabilitat social corporativa de Manpower.
1er Premi categoria Individual: A los 40 se aprende y se emprende de Mª Luisa Sánchez Almagro, Cap del departament d'Orientació i Diversitat Escolar del Centro Regional de Formación e Innovación (CRIF) Las Acacias de Madrid. Ha fet entrega del premi el Sr. Xavier Riudor, Director Gabinet Tècnic de Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?