Projectes premiats a la 2a edició dels Premis Educaweb

Modalitat 1: Orientació acadèmica i professional

1er Premi categoria Institucional: Metalízate. Proyecto de Orientación profesional de la Fundación Metal Asturias. Ha fet entrega del premi la Sra. Montserrat Ballarín, Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresidenta del Consorci de l'Educació de Barcelona.
1er Premi categoría Individual: Orientad@s (Proyecto de Orientación Académica y Profesional) de Pilar Blasco, Psicopedagoga en l'IES Sorolla de València. Ha fet entrega del premi la Sra. Àngels Alegre, Subdirectora General de Atenció al Estudiant de Orientació i Inserció Laboral del Ministerio de Educación.

Modalitat 2: TIC i Orientació

1er Premi categoria Institucional: Promoció Professional del pedagog/a i psicopedagog/a del Col-legi de Pedagogs de Catalunya. Ha fet entrega del premi el Sr. Jaume Batlle, membre del consell executiu del del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).
1er Premi categoria Individual: L'orientació a l'abast de Lluís Inclán García-Robés, professor de Latín de l'IES CENDRASSOS de Figueres (Girona). Ha fet entrega del premi la Sra. Imma Pérez, Secretària d'Infància i Adolescencia del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Modalitat 3: Orientació laboral

1er Premi categoria Institucional: Taller activo de búsqueda de empleo de Master D. Ha fet entrega del premi Montserrat Moliner, Directora de Qualitat, Innovació i Responsabilitat social corporativa de Manpower.
1er Premi categoria Individual: A los 40 se aprende y se emprende de Mª Luisa Sánchez Almagro, Cap del departament d'Orientació i Diversitat Escolar del Centro Regional de Formación e Innovación (CRIF) Las Acacias de Madrid. Ha fet entrega del premi el Sr. Xavier Riudor, Director Gabinet Tècnic de Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?