Triar escola d'infantil, primària i secundària

Redacció d'Educaweb
20/03/2014

El procés de preinscripció del centre d'educació infantil, primària i secundària és a punt de finalitzar. Triar l'escola on estudiaran els fills és una de les principals decisions que han de prendre les famílies. Una bona o mala elecció pot condicionar tota l'etapa escolar, per això, resulta fonamental no deixar-se emportar per la improvisació. La tria d'escola és un procés important, que cal que sigui reflexiu, seriós, i alhora, tranquil i endreçat.

El ventall d'oferta és amplíssim, i les opcions de tria són moltes, variades i diverses, amb projectes singulars, i és evident que cal acompanyar a les famílies per aconseguir una bona elecció que doni resposta a les expectatives.

Olga Valls, orientadora professional d'Educaweb, assenyala uns punts claus a tenir en compte:
Un cop recollida i analitzada la informació és el moment de triar. De la tria encertada se'n derivarà la satisfacció, l'èxit en el procés d'aprenentatge, i que l'experiència formativa sigui plena.

No tots els centres són iguals ni ofereixen el mateix. Cal trobar la millor opció per a cada persona, per a cada necessitat i per a cada moment o transició. Aquesta és una feina que requereix responsabilitat i dedicació per totes dues parts, el centre i l'interessat.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou