Presenta el teu projecte d'orientació acadèmica i professional als Premis Educaweb 2019!

Redacció d'Educaweb
16/04/2019

Novetat Educaweb



Els i les apassionades de l'orientació acadèmica i professional estan d'enhorabona. Ja estan disponibles les bases per presentar-se a la 12a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional que se celebren l'últim trimestre de cada any.

En aquesta edició es mantenen les categories dirigides a Professionals, Institucions, Menors de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses, tot i que ha augmentat la dotació d'alguns premis.

Així, els professionals que es presentin als Premis Educaweb d'aquest any rebran un xec en efectiu per valor de 2.000 euros, a més de la Medalla Educaweb, un diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

Les institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions o centres educatius que presentin el seu projecte en la categoria Institucions gaudiran de serveis online de Educaweb valorats en 6.000 euros, juntament amb la Medalla Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

D'altra banda, les persones qui optin a l'apartat de Menors de 35 anys amb projectes no aplicats podran guanyar un curs de capacitació online valorat en un màxim de 350 euros, així com la medalla, el diploma i la publicació del projecte.

Finalment, l'empresa que resulti guanyadora en la categoria d'aquest nom, reconeixement atorgat en col·laboració amb la Fundación Bertelsmann, tindrà dret a una publicació online d'Educaweb dedicada exclusivament a difondre el projecte orientador, juntament amb la Medalla Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

En les bases s'explica que en el certamen poden participar orientadors i orientadores, docents, tutors i tutores, tècnics i tècniques d'inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional. També s'expliquen els requisits que han de complir els projectes, els criteris que es tenen en compte per avaluar-los i com enviar tota la documentació necessària, entre altres aspectes. El termini per presentar-se finalitza el 31 de juliol de 2019 a les 24 hores.
 

El valor de l'orientació per reduir el fracàs escolar i laboral


Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb la finalitat de fer valdre el treball dels i les professionals de l'orientació académica i professional.

Els orientadors i orientadores són especialistes en l'acompanyament en la presa de decisions acadèmiques i professionals al llarg i ample de la vida de les persones i, per tant, claus per  contribuir al desenvolupament de les competències per a la gestió de la carrera acadèmica i professional.

En el context d'una societat en canvi continu i accelerat, l'orientació constitueix un factor decisiu que contribueix a prevenir, detectar i reduir l'abandonament i el fracàs escolar, la frustració laboral i l'atur, així com a incrementar les opcions personals i posar en valor el talent de les persones.

Els Premis Educaweb són possibles gràcies a persones, institucions i organitzacions convençudes del valor i la necessitat de l'orientació acadèmica i professional. Entre els patrocinadors d'aquesta edició figuren l'Asociación Internacional para la Orientación Educativa y Profesional (AIOEP-AIOSP), Bagués Masriera, Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL), Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE), DEP Institut, Diputació de Barcelona, Fira de Barcelona ? Saló de l'Ensenyament, Fundación Bertelsmann, ITWorldEdu, Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Consulta els projectes premiats de la 11a edició dels Premis Educaweb i no et perdis les entrevistes als guanyadors i guanyadores.
 

Educaweb, experts en orientació acadèmica i professional


Educaweb és un cercador d'educació i formació especialitzat en orientació acadèmica i professional que des de 1998 facilita als usuaris la informació que necessiten per trobar la formació més adequada per a desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el seu portal, que compta amb un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure que ajuden l'usuari a triar la formació més adequada. Des del seu origen, Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb més de 16,5 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 45.000 visites diàries) i més de 210.000 usuaris registrats.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que compta amb més de 50 portals de formació que generen una audiència global de gairebé 80 milions d'usuaris a l'any. Aquesta audiència li converteix en el líder dels cercadors de formació en països com Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile. En concret, a Espanya el grup ha aconseguit una audiència de gairebé 50 milions d'usuaris en l'últim any, la qual cosa li converteix en el líder del mercat.

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou