Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Presenta el teu projecte d'orientació acadèmica i professional als Premis Educaweb 2019!

Novetat Educaweb

Ja pots consultar les bases de la dotzena edició dels guardons de referència del sector

  • 16/04/2019

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Novetat Educaweb



Els i les apassionades de l'orientació acadèmica i professional estan d'enhorabona. Ja estan disponibles les bases per presentar-se a la 12a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional que se celebren l'últim trimestre de cada any.

En aquesta edició es mantenen les categories dirigides a Professionals, Institucions, Menors de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses, tot i que ha augmentat la dotació d'alguns premis.

Així, els professionals que es presentin als Premis Educaweb d'aquest any rebran un xec en efectiu per valor de 2.000 euros, a més de la Medalla Educaweb, un diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

Les institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions o centres educatius que presentin el seu projecte en la categoria Institucions gaudiran de serveis online de Educaweb valorats en 6.000 euros, juntament amb la Medalla Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

D'altra banda, les persones qui optin a l'apartat de Menors de 35 anys amb projectes no aplicats podran guanyar un curs de capacitació online valorat en un màxim de 350 euros, així com la medalla, el diploma i la publicació del projecte.

Finalment, l'empresa que resulti guanyadora en la categoria d'aquest nom, reconeixement atorgat en col·laboració amb la Fundación Bertelsmann, tindrà dret a una publicació online d'Educaweb dedicada exclusivament a difondre el projecte orientador, juntament amb la Medalla Educaweb, el diploma acreditatiu i la publicació del projecte.

En les bases s'explica que en el certamen poden participar orientadors i orientadores, docents, tutors i tutores, tècnics i tècniques d'inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional. També s'expliquen els requisits que han de complir els projectes, els criteris que es tenen en compte per avaluar-los i com enviar tota la documentació necessària, entre altres aspectes. El termini per presentar-se finalitza el 31 de juliol de 2019 a les 24 hores.
 

El valor de l'orientació per reduir el fracàs escolar i laboral


Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb la finalitat de fer valdre el treball dels i les professionals de l'orientació académica i professional.

Els orientadors i orientadores són especialistes en l'acompanyament en la presa de decisions acadèmiques i professionals al llarg i ample de la vida de les persones i, per tant, claus per  contribuir al desenvolupament de les competències per a la gestió de la carrera acadèmica i professional.

En el context d'una societat en canvi continu i accelerat, l'orientació constitueix un factor decisiu que contribueix a prevenir, detectar i reduir l'abandonament i el fracàs escolar, la frustració laboral i l'atur, així com a incrementar les opcions personals i posar en valor el talent de les persones.

Els Premis Educaweb són possibles gràcies a persones, institucions i organitzacions convençudes del valor i la necessitat de l'orientació acadèmica i professional. Entre els patrocinadors d'aquesta edició figuren l'Asociación Internacional para la Orientación Educativa y Profesional (AIOEP-AIOSP), Bagués Masriera, Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL), Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE), DEP Institut, Diputació de Barcelona, Fira de Barcelona ? Saló de l'Ensenyament, Fundación Bertelsmann, ITWorldEdu, Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Consulta els projectes premiats de la 11a edició dels Premis Educaweb i no et perdis les entrevistes als guanyadors i guanyadores.
 

Educaweb, experts en orientació acadèmica i professional


Educaweb és un cercador d'educació i formació especialitzat en orientació acadèmica i professional que des de 1998 facilita als usuaris la informació que necessiten per trobar la formació més adequada per a desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el seu portal, que compta amb un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure que ajuden l'usuari a triar la formació més adequada. Des del seu origen, Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per a la cerca de formació i informació, amb més de 16,5 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 45.000 visites diàries) i més de 210.000 usuaris registrats.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que compta amb més de 50 portals de formació que generen una audiència global de gairebé 80 milions d'usuaris a l'any. Aquesta audiència li converteix en el líder dels cercadors de formació en països com Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile. En concret, a Espanya el grup ha aconseguit una audiència de gairebé 50 milions d'usuaris en l'últim any, la qual cosa li converteix en el líder del mercat.

Deixa el teu comentari