Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb llança la 13a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Ja estan disponibles les bases de la tretzena edició del certamen sobre orientació més important del país
 
  • El termini per presentar projectes d'orientació al procés de presa de decisions acadèmiques i professionals finalitza el pròxim 31 de juliol
 
Educaweb, el portal educatiu especialitzat en orientació acadèmica i professional, llança una nova convocatòria dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, que en aquesta ocasió assoleixen la 13a edició. Els interessats i les interessades en l'orientació acadèmica i professional ja poden consultar les bases del 2020 i presentar el seu projecte orientador abans del 31 de juliol a les 24 hores.

Com es recull en les bases, en el certamen poden participar orientadors i orientadores, professorat, tutors o tutores, tècnics i tècniques d'inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional.

Els projectes poden fer referència a l'orientació acadèmica i professional en qualsevol etapa de la vida, en qualsevol àmbit educatiu i de la formació, i en l'àmbit laboral, sempre a favor de la promoció de la igualtat d'oportunitats i en contra de qualsevol mena de discriminació.

En aquesta edició es mantenen les categories dirigides a professionals, institucions, menors de 35 anys amb projectes no aplicats i empreses, si bé amb alguns canvis en la dotació dels premis, que es poden consultar en les bases dels guardons.

En la convocatòria també es detalla quins són els requisits que han de complir els projectes perquè siguin acceptats com a vàlids, els criteris que es tenen en compte a l'hora d'avaluar-los i com enviar tota la documentació necessària, entre altres aspectes.
 

El valor de l'orientació per a l'èxit personal, acadèmic i professional


Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb la finalitat de posar en valor el treball dels professionals i les professionals de l'orientació acadèmica i professional.

Els orientadors i les orientadores acompanyen en la presa de decisions acadèmiques i professionals al llarg i ample de la vida de les persones i, per tant, són figures clau per contribuir al desenvolupament de les competències que permeten construir i aconseguir el projecte personal i de vida de cada persona.

En el context d'una societat que canvia contínuament i acceleradament, l'orientació facilita que les persones gestionin la seva carrera professional i prenguin decisions acadèmiques, formatives i ocupacionals a qualsevol edat i d'acord amb les seves expectatives, interessos, habilitats i competències.

L'orientació contribueix a l'èxit acadèmic i professional i fomenta l'ocupació acompanyant les persones a explorar les oportunitats laborals, analitzar l'oferta per trobar el millor itinerari formatiu i descobrir i posar en valor el seu potencial.

En definitiva, una orientació efectiva ajuda les persones a desenvolupar el seu potencial; les economies, a ser més eficients; i les societats, a ser més justes, tal com recull l'estudi Investing in career guidance, elaborat per organismes internacionals com l'OCDE, Cedefop i la UNESCO, entre d'altres. 

Els Premis Educaweb són possibles gràcies a persones, institucions i organitzacions convençudes del valor i la necessitat de l'orientació acadèmica i professional. Si desitges sumar-te a les entitats que donen suport a aquests guardons, et convidem a contactar amb nosaltres a través del correu marketing@educaweb.com.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional


Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que des del 1998 facilita als usuaris la informació que necessiten per triar la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure. Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut 21 milions de visites durant el 2019, un 27% més que el 2018, i s'hi han registrat uns 250.000 usuaris el darrer any.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 100 milions d'usuaris a l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 70 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat.
 
 

Més informació:
 
Eva Jiménez Gómez
 
932 151 365
 
redac@educaweb.com