Kumon España, nou patrocinador de la 15a edició dels Premis Educaweb

Nota de premsa

  • 05/05/2022

  • Valora

  • Deixa el teu comentari

 

Educaweb i Kumon España han signat un acord perquè l'empresa educativa patrocini la 15a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional; les bases per participar i per optar als guardons es donaran a conèixer properament.
 
Els Premis Educaweb van néixer el 2008 amb l'objectiu de visibilitzar i posar en valor el treball dut a terme pels professionals i les professionals de l'orientació acadèmica i professional. L'orientació té la missió d'acompanyar les persones perquè prenguin decisions ben fonamentades sobre el seu projecte de vida i professional.
 
Kumon España forma part del Grup Kumon, fundat al Japó, fa més de 60 anys, pel professor de matemàtiques Toru Kumon, amb la finalitat de formar alumnes autodidactes que demostrin una actitud positiva davant de l'estudi i aprenguin continguts nous per ells mateixos. "Volem que els nostres alumnes siguin capaços de portar les regnes del seu futur i de treballar de manera eficaç i eficient perquè aconsegueixin tot allò que es proposin", explica Maribel Martín de Rosales, directora de desenvolupament de l'entitat.
 
Des d'aquesta perspectiva, l'empresa educativa dona suport a projectes, com ara els Premis Educaweb, "que reconeixen l'esforç, la innovació i les bones pràctiques en orientació educativa, elements tots ells alineats amb la filosofia de Kumon", opina Martín de Rosales. Kumon patrocina aquests guardons "convençut de la tasca important que duen a terme els orientadors a l'educació, i disposat a col·laborar per continuar incentivant i impulsant les vocacions orientadores", afegeix.
 
Educaweb i Kumon España comparteixen el compromís d'aconseguir que l'alumnat desenvolupi el seu potencial gràcies a l'educació i l'orientació acadèmica i professional. Des d'Educaweb es considera que aquesta darrera "hauria de ser un bé públic i d'accés universal per a tots els ciutadans, i avui és més necessària que mai després dels aprenentatges i les evidències de l'impacte de la COVID-19 i dels moviments globals que estan canviant el món", explica la directora i cofundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras Bagués.
 
Kumon, per part seva, pensa que l'orientació és "una tasca fonamental per ajudar que els alumnes es desenvolupin", assenyala Maribel Martín de Rosales, qui a més posa l'accent en la importància de "la personalització del procés d'ensenyament-aprenentatge adaptat a les característiques de cada individu i l'assessorament a estudiants i famílies".
 
Kumon España es va establir al país fa més de 20 anys, té 200 centres repartits en 15 comunitats autònomes i 35 províncies, que sumen més de 20.000 alumnes. Mitjançant els programes de Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English que s'ofereixen, els estudiants aprenen "a ser persones responsables i competents, amb ganes d'aprendre i capacitat per fer-ho sols", indica la directora de desenvolupament de l'empresa.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional

Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des del 1998, facilita als usuaris la informació sobre la formació més adequada perquè desenvolupin el seu projecte professional i de vida. El portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure.
 
Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut gairebé 27 milions de visites durant el 2021, 2 milions més que el 2020, i s'hi han registrat uns 900.000 usuaris el darrer any.
 
Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 120 milions d'usuaris l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 50 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat dels portals educatius. L'Observatori Educaedu de la Formació edita un butlletí d'informació en línia sobre l'actualitat del món de la formació.
 
Per conèixer altres patrocinadors i col·laboradors, i obtenir més informació sobre el certamen, es pot consultar la pàgina web dels Premis Educaweb.

 

Més informació

Mayra Bosada Morán
93 215 13 65
redac@educaweb.com
https://www.educaweb.cat/premis/   
 
 
Deixa el teu comentari