Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Les millors escoles de negocis per a estudiar un màster en Administració

Notícia

Sis programes impartits per cinc centres espanyols es posicionen en el top 50 del Financial Times Global Masters in Management (MiM) Ranking de 2022

  • 14/10/2022
  • Temps de lectura 5 mins

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb

Si et planteges estudiar un màster en Administració i t'agradaria cursar el millor programa en una de les escoles de negocis del món millor valorada, no hauràs d'anar-te'n molt lluny. El rànquing anual que publica la revista Financial Times per a classificar els millors programes de màster en aquest àmbit ha inclòs els de cinc escoles espanyoles en el top 50 de la classificació.
 
El Financial Times Global Masters in Management (MiM) Rànquing 2022 analitza i classifica anualment a través de 16 indicadors els màsters en administració i les escoles de negocis que els imparteixen. Enguany s'han avaluat 135 programes de màster en aquest àmbit, enfront dels 124 que es van analitzar el 2021, per a finalment elaborar una llista dels 100 millors del món, entre els quals es troben sis que s'imparteixen a Espanya.
 
El Master of Science in International Management, que ofereix ESADE Business School, ha estat considerat com el millor d'Espanya en aquesta àrea de coneixement i el 16è a nivell mundial en la classificació del Financial Times de 2022, la mateixa posició que va ocupar el 2021.
 
Per la seva banda, el Master in Management d'IE Business School se situa com el segon millor programa de màster en Administració d'Espanya, segons la classificació, i ocupa el lloc 17 a nivell mundial el 2022, quan l'any passat es va posicionar en el 13. Aquesta escola de negocis també ha destacat en el rànquing del Financial Times dels millors MBA en línia, donat a conèixer a l'inici de l'any, i en el qual va ocupar el tercer lloc entre els millors del món.
 
En la tercera posició del rànquing a nivell nacional es troba el Master in International Management que imparteix EADA Business School Barcelona. Aquest programa es posiciona en el lloc 33 entre els millors del món de la classificació del Financial Times el 2022, quan l'any passat es va col·locar en el lloc 37.
 
ESADE Business School apareix dues vegades en el rànquing, ja que ocupa el quart lloc a nivell Espanya amb el programa Global3: Masters in Management. Aquest màster en Administració empata amb el d'EADA Business School Barcelona en posicionar-se també a nivell mundial en el lloc 33 de la classificació, encara que el 2021 es trobava en una millor posició: la 11. El programa és impartit per ESADE juntament amb l'UVA McIntire School of Commerce (els Estats Units) i Lingnan (University) College (la Xina).
 
El Master in Global Entrepreneurial Management d'IQS-Universitat Ramon Llull (Espanya), és el 5è millor màster en Administració a nivell nacional, segons Financial Times. El programa, que s'imparteix juntament amb Fu Jen Catholic University (Taiwan) i Loyola Marymount University (els Estats Units), es classifica en el lloc 35 del rànquing a nivell mundial, millorant la seva posició, ja que l'any passat ocupava la 39.
 
En el lloc 6 de la classificació dels millors màsters en administració a Espanya es troba el Master in European and International Business Management, que ofereixen en conjunt Deusto Business School (Espanya), Audencia Business School (França) i la University of Bradford (el Regne Unit). Aquest programa ocupa la posició 45 a nivell mundial.
 
Per a elaborar la seva classificació dels millors màsters en administració i les escoles de negocis, el Financial Times analitza les respostes d'enquestes realitzades tant a les escoles de negocis com a l'alumnat i titulats del màster. Es tenen en compte diferents indicadors, com l'increment del salari dels titulats, el progrés en la carrera professional, la mobilitat internacional, o els estudiants i docents internacionals.
 

Les millors institucions espanyoles per a estudiar un Master in Management

A continuació, et resumim en la següent taula quines són les millors escoles de negocis a Espanya per a estudiar un màster en Administració, en anglès Master in Management.

 

Posició a Espanya

Escola de negocis i posició en el ranking a nivell mundial

Nom del màster
1 ESADE Business School (16) MSc in International Management
2 IE Business School (17) Master in Management
3 EADA Business School Barcelona (33) Master in International Management
4 ESADE Business School/UVA McIntire School of Commerce/Lingnan College (33) Global3: Masters in Management
5 IQS-Universitat Ramon Llull/Fu Jen Catholic University/Loyola Marymount University (35) Master in Global Entrepreneurial Management
6 Deusto Business School/ Audencia Business School/University of Bradford (45) Master in European and International Business Management
Elaboració pròpia a partir dels resultats de Financial Times Global Masters in Management (MiM) Ranking.


Els màsters en administració millor valorats del món estan a la UE

Si el que cerques és estudiar a l'estranger, has de saber que les 10 escoles de negocis millor valorades pel rànquing a nivell mundial per a estudiar un Master in Management estan a Europa. Coneix a continuació quins són…

 

Posició a nivell mundial

Escola de negocis i país on es troba

Nom del màster
1 University of St. Gallen (Suiza) Master of Arts in Strategy and International Management
2 HEC Paris (Francia) Master in Management
3 Rotterdam School of Management, Erasmus University (Países Bajos) MSc International Management
4 Stockholm School of Economics (Suecia) Master Program in International Business
5 ESCP Business School (Francia) Master in Management
6 Essec Business School (Francia) Master in Management
7 London Business School (Reino Unido) Master in Management
8 University College Dublin: Smurfit (Irlanda) MSc International Management
9 EMLyon Business School (Francia) MSc in Management
10 ESMT Berlin (Alemania) Master in Global Management
Elaboració pròpia a partir dels resultats del Financial Times Global Masters in Management (MiM) Ranking

L'ESCP Business School, que ocupa el 5è lloc de la classificació té una seu a Madrid que també imparteix el Master in Management.
 
Els rànquings internacionals poden ser útils a l'hora de decidir on realitzar uns estudis, però hi ha altres factors que has de tenir en compte per a triar uns estudis de màster. Coneix quins són en els continguts d'orientació d'Educaweb sobre màsters i postgraus!

 

Sabies que...?

  • La demanda de màsters en administració que es poden estudiar en diversos països com a part del seu programa d'estudis, i que a més es posicionen entre els més valorats pel rànquing, està creixent a nivell mundial, segons un comunicat del Financial Times.
 
  • Segons dades del Financial Times, els exalumnes d'un Master in Management que han completat les seves pràctiques professionals durant els seus estudis perceben salaris més alts en mitjana que aquells que no ho van fer.
Deixa el teu comentari