Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Estudis per a treballar en màrqueting digital

Com puc especialitzar-me en màrqueting digital?

Si el teu objectiu professional és dedicar-te al màrqueting  digital tens diferents opcions per a aconseguir-ho.

D'una banda, tens estudis superiors oficials amb els quals adquiriràs coneixements de màrqueting i en els quals podràs cursar unes certes assignatures relacionades amb el màrqueting digital. És el cas del Cicle Formatiu de Grau Superior d'FP en Màrqueting i Publicitat i d'estudis  universitaris com el Grau en Màrqueting

D'altra banda, hi ha formacions més específiques sobre màrqueting digital, com el Màster Universitari en Màrqueting Digital; o formacions no reglades de diferents nivells, que tracten temes concrets com el correu electrònic, la gestió de les xarxes socials, el posicionament SEO o analítica web, entre altres.

Analitza bé els plans d'estudi i els requisits de cada formació per a prendre la teva decisió, a més de valorar altres aspectes importants com si el centre és públic o privat, o la modalitat d'impartició, ja que existeix una àmplia oferta d'estudis que pots realitzar en línia.

Pots consultar l'oferta relacionada amb el màrqueting digital en el nostre portal del tipus d'estudis que més t'interessin: