Centre d'Estudis FIF Futur i Formació

Centre d'Estudis FIF Futur i Formació

Sol·licita més informació
Centre d'Estudis FIF Futur i Formació
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Missió, visió i objectius:

La nostra missió requereix que Centre d'Estudis FIF Futur i Formació sigui un centre de formació per al treball i el desenvolupament humà , comprometent-nos amb l'excel · lència en l'educació.

Contribuïm a la millora laboral ia la capacitació professional dels nostres alumnes , comptant amb professionals d'àmplia experiència en el sector , que s'encarreguen d'infondre en els nostres alumnes els coneixements , principis i valors necessaris per treballar en el sector de la seguretat privada .

La nostra visió s'entreveu que Centre d'Estudis FIF Futur i Formació sigui un dels Centres de Formació de SEGURETAT PRIVADA I LES SEVES ESPECIALITATS , amb més reconeixement a Barcelona i província .

En el desenvolupament de la nostra tasca , són tres els nostres objectius principals :
  • Oferir als nostres estudiants els mitjans acadèmics , tecnològics i humans necessaris per a la seva capacitació en l'àrea que triïn .
  • Crear -hi consciència clara de la importància del seu paper en la societat i en el medi laboral , per guiar-los en el camí cap a l'excel · lència .
  • Capacitar de forma integral a la recerca de potenciar en ells les seves aptituds i actituds per tal que els apliquin en la seva vida i aconsegueixin els seus objectius.
    Centre d'Estudis FIF Futur i Formació
  • Centre d'Estudis FIF Futur i Formació
    C/ La jota, 608016 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te