Orientació Acadèmica

Per què estudiar online?

Per què estudiar online?

Estudiar online és una tendència que ha anat agafant força en els darrers anys. L'oferta formativa online és cada vegada major, es poden realitzar estudis per Internet de pràcticament totes les temàtiques i en formats molt diversos.

per què estudiar online

Hi ha diferents motius per estudiar online. A continuació, pots trobar-ne alguns d'ells:
 
  • Facilita la formació a persones que per raons de feina, lloc de residència, edat o qualsevol motiu personal o professional no poden accedir a estudis presencials.
     
  • Permet cursar estudis des de qualsevol lloc. Pots estudiar en centres de gran prestigi sense necessitat de desplaçar-te físicament a la seu del centre formatiu.
  • Estalvi de temps i diners. Si realitzes estudis online, podràs estalviar el temps i els diners que suposen els desplaçaments al centre de formació.
  • Flexibilitat horària. A diferència de la formació presencial, la formació online ofereix més llibertat per a organitzar-te els temps d'estudi i triar el moment del dia que consideris oportú.
  • Permet compaginar els estudis amb altres activitats o obligacions laborals, socials o familiars.
  • Existeix una àmplia oferta de formativa online. Les múltiples possibilitats d'ensenyaments online et permetran triar una formació que s'adapti millor a les teves necessitats i interessos.
  • S'adapta al teu ritme d'aprenentatge. L'autonomia que proporciona la formació online, et permetrà dur a terme un procés d'ensenyament-aprenentatge més personalitzat i avançar en base a la teva progressió individual.
  • Els avançaments i sofisticació en les TIC permeten l'implementació d'estructures i plataformes virtuals que fan incrementar la qualitat d'aquest tipus de formacions.

Actualment, molts centres formatius disposen de les seves pròpies plataformes que et permeten optar per a aquesta modalitat formativa, A més, existeixen cursos com els MOOC que et permeten estudiar en algunes de les universitats més prestigioses del món.

Coneix tota l'oferta d'ensenyaments online que tens al teu abast, les modalitats de formació online que existeixen i els criteris que t'ajudaran a escollir els teus estudis en línea curs online.